Pood
0

Kasside Turvakodu

LUKE – 22.04.2018

Sugu: Male
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At the shelter

UUES KODUS!

LAPSEPÕLVE PUURIS VEETNUD AASTANE LUKE TAHAB PÄRISKOJU!

“Oi kui tore, et sa tulid meid vaatama! Noh, lähme kohe kaminatuppa, hakkame mängima! Vaata, siin on uus kõristiga pall ja hiir ja suletutike ja…  Aga pai! Kus mu pai on? Ja kolm väikest paid veel!

Oi, ma unustasin ennast tutvustada. Mina olen Luke. Ma ei taha ennast kiita, aga… eks ma olen üks populaarne poiss! Mul on Kassbookis kõige rohkem käpajälgi! Sa ei tea, mis Kassbook on? No, aga täpselt sama, mis teil Facebook! Meie oleme ju moodsad kassid ja käime ajaga kaasas. Vaat meie Nupukad Kassid tegid mängutoa seinale Facebooki eeskujul Kassbooki. Iga kassi tähistab lõhnaplekk ja kes tahab sinuga sõber olla, teeb sinna kõrvale käpajälje. Ja minu pleki kõrvale tegid kõik Turvakodu kassid käpajälje!

Aga inimestega saan sama hästi läbi. Esimene Inimene minu elus, minu kasuema, oli väga hea südamega ja seetõttu ma õppisin Inimest usaldama. Minuga saab vabalt suhelda ja pai teha ja sülle võtta. Minu kasuema päästab üksinda kiisusid tänavalt. Aga tal on tilluke korter ja me kõik ei mahtunud enam ära ja siis ta palus, et mind võetaks Turvakodusse.

Aga muidugi siin olemine on ajutine, sest kasuema alati ütles: “Ühel päeval, Luke-poiss, sul saab olema päris kodu ja Oma Inimene, kes kuulub ainult sulle.” Seda ma siin nüüd ootangi, vohh! Ja ma üldse ei häbene ennast reklaamida, sest ma tean, et minust saaks üks ilmatu vahva pereliige. Ja kui sul on teisi nurrmootoreid, sellest pole ka midagi, mina oskan harmoonias nurru lüüa! Võiksin isegi nurrukoori dirigendiks hakata!”

Turvakodu lisab omalt poolt, et Luke on tõepoolest imearmas elurõõmus kassipõnn, kes paneb roosa ninakese vastu inimese nina, sirutab välja käpakesed ja üritab Inimese armastust endale lähemale sikutada … Tule Luke’i vaatama ja siis näed ise, et selle nurriku sarmile on võimatu vastu panna!

Luke on noor umbes aastavanune kassipoiss, kes ootab uut kodu endale juba väiksest kassipojast peale. Ta on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 05.02.2018.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee