Pood
0

Kasside Turvakodu

JOOSEP – 04.09.2018

Sugu: Male
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At foster home

UUES KODUS!

HURMUR SÜLEKIISU JOOSEP VAJAB HÄDASTI PÄRISKODU!

Lubage tutvustada ühte maailma kõige sõbralikumat, säravamat ja kõige karismaatilisemat Joosepit. Joosep Tood, hellitusnimega pisi Joosu, on küll selline kass, kellega kohtudes unustad kõik teised! Kahjuks aga särav iseloom ei loe ning temalgi on olnud oma raske rada käia…

Joosepil oli juba oma kodu, kuid ühel päeval perekond kolis. Pere ei võtnud Joosut kohe kaasa, vaid lubas naabritele, et teeb seda varsti. Päevadest said nädalad ning nädalatest kuud, kuid perekonnast polnud märkigi. Tagatipuks ütlesid nad naabrite küsimusele vastuseks, et ei soovi enam Joosepit enda uude koju. Milline ebaõiglus, sest Joosep oli ju täiuslik kass. Kuid me teame, et ükskõik kui väga püüda, on maailm sageli ebaõiglane.

Nüüd on Joosep heade naabrite juures, kuid kahjuks on nende kodus juba nurrumootorite kohad täidetud ning tegemist on vaid ajutise peavarjuga. Kiiresti vajab see südamlik hurmur Joosep, kes armastab inimese süles nurruda ja tänutäheks inimese sõrmi limpsida, päris oma kodu. Joosep saab hästi läbi kõigiga- nii inimeste kui teiste vurrulistega.

Kus küll on ootamas üks selline kodu, kes peab lugu heast nurrust, sõrmi limpsivast tänulikkusest ning suurest suurest armastusest?

Kui tundsid ennast ära, siis kirjuta aadressile info@kassideturvakodu.ee