Pood
0

Kasside Turvakodu

PANTER

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Panter tervitab uuest kodust!

21.12.2017

Panter on tõesti väga vahva kass ja ta on meid selle viimase 5 kuuga täitsa ära kodustanud. Tal on välja valitud oma lemmik diivaninurk, kus on kõige parem käpad igas suunas magada. Ta on erakordselt uudishimulik ja tahab alati kursis olla sellega, millega pererahvas tegeleb ning ei häbene ka külalistelt pai nurumas käia või vähemalt neid korralikult üle nuusutada.
Hommikuti on tal rituaaliks saanud pererahva kõrval hommikusöögi ajal end siruli eriti pikaks venitada ja kontrollib valvsalt, et me ikka korralikult oma taldrikud tühjaks sööks ja et ikka tema toidukaussi täita ei unustaks. Õhtuti töölt saabujaid tervitab alati entusiastliku nühkimise ja muheda nurrumootoriga.
Alguses oli meil natuke raskusi toiduvaliku osas. Arvatavasti olid need Royal canini krõbinad, mis tekitasid talle allergiat, aga saime arstilt abi ja läksime üle Applawsi toodete peale ning tundub, et sellega on Pantu rahul. Karv särab ja läigib nagu kassil muiste.
Ja paistab, et ta on meiega ka täitsa rahul. Kui saab õhtul teleka ees diivanil pere kõrval pikali visata, teeb ta justkui vigurmagamist, üks poos nunnum kui teine, ja piilub aegajalt käppade vahelt, kas me ikka oleme ilusti tema kõrval ja ei ole kuskile ära kadunud.
Panen paar pilti kaasa ja soovin teile ka rahulikke pühi ja uueks aastaks hulgaliselt paikäsi kiisude eest hoolitsemiseks! 🙂