Pood
0

Kasside Turvakodu

LEEDI – 13.12.2017

Sugu: Female
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At the shelter

UUES KODUS!

Kas te mu nime panite tähele? LEEDI. Ega meile siin ilmaasjata nimesid panda. Vabatahtlikud salaja jälgivad meid ja panevad nime iseloomu järgi. Minu nimi tähendab, et olen üks väga kombekas, hästi kasvatatud kass. Minuga ei tule iialgi mingit pahandust. Ei mingit segituustitud prügikasti, ümber aetud lillevaasi, võileiva pealt varastatud vorstiviilu, kui selja keerate. Liivakastis oskan käia väga kombekalt. Mina tean kõiki Inimese Kodu reegleid. Mina olen Hea Kiisu.

Aga ega see veel ei tähenda, et ma igav olen. Ma olen küll kombekas, aga samas väga armas. No ja mis siis sellest, et mustvalge, seda värvi, mis ei ole teie inimeste seas moes. Kui Sa meie Kaminaõhtul käisid (Sa ju ikka käisid, eks pole? Kõik õiged kassisõbrad käivad meie kaminaõhtutel, khmh!) siis Sa ehk märkasid et kõik külalised tahtsid just mind süles hoida.

Jah, ma tean, meil on igasugu koheva kasukaga poppi värvi Roosid ja Maalid – aga mina oskan ka väga armsasti käpakesi Inimese õlale panna, põske vastu Sinu põske hõõruda ja ennast pehmeks ümmarguseks palliks teha. Kenad silmad on mul ka, nagu rosinad! Peale selle olen suure südamega. Kaks korda on mind ilma põhjuseta kodust ilma jäetud, aga ikka olen Inimesele andeks andnud, ikka olen suutnud alal hoida usku Armastusse Inimese ja Kassi vahel. Kuid ma ei tea kas ma suudaks seda enam kolmandat korda teha. Kardan, et kui mind kolmandat korda maha jäetakse, vajub mu rõõmsalt kikkis sabaots longu ja mind tuleb viia Murtud Hingega Kasside traumapunkti.

Kas Sina saaksid mulle pakkuda Päris Kodu? Sellist, kuhu ma võiksin jääda alaliseks? Kus enam mu süda ei murduks ja kus ma saaksin Sulle pakkuda oma suure sooja südame, väikeste mustvalgete käppade kallistused ja armastavad pilgud oma rosinavärvi silmadest?

Ootan Sinu kirja ikka aadressil info@kassideturvakodu.ee

Leedi on 2-aastane noor kass, kes on pärit Kohtla-Järve varjupaigast. Kiisu on kiibitud, vaktsineeritud ja steriliseeritud. Ta ootab oma kodu alates 07.11.2017