Pood
0

Kasside Turvakodu

LUMEPALL – 03.12.2017

Sugu: Female
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At the shelter

UUES KODUS!

Lumepall on tilluke kassike, pehme kui udusulg, õrnuke ja habras, otsib paitusi ja inimese lähedust.

Lumepall ütles, et usub muinasjutte. Meie imestasime: kust teab üks nurrumootor, mis asi on muinasjutt? Kuid nurruke ütles, et on kunagi inimeste juures olnud, aga ei mäleta, kus ja millal. Kuid mäletab, et hakkas inimkeelest aru saama ja kui lastele muinasjutte räägiti, pani temagi üht teist kõrva taha.

Eriti meeldis talle lugu Lumivalgekesest ja seitsmest pöialpoisist. Lumepall pihtis saladuskatte all: ta arvab, et tema on ka  muinasjutuprintsess, neljajalgne Lumivalguke. Meie õrnuke nurrik  ootab Säravat Oma Inimest valges autos, kes päästaks ta puuritorni otsast, teeks talle võlupai ning viiks oma lossi, kus on hiigelsuur konserve täis külmkapp, soe tuba ja siidist padi kamina ees, kus meie printsessike saaks lesida. Ning seitse päkapikku tassiksid päev otsa ette paisid ja krõbinaid. Vaat selline unistus on Lumepallil.

Kassike ütles, et kuri Võõrasema – Saatus – ajas ta tänavale, aga kuna tema sündides seisis kiisuema kõrval Hea Kassihaldjas, siis haldja õnnistus aitas tal jõuda Turvakodusse.

Väike unistaja lisas veel kiiresti, et võib läbi ajada ka ilma siidist padjata – kõige olulisem on, et Oma Inimene hoiaks ja armastaks teda igavesti ning lubaks endale kaissu ja südamesse pugeda. Tema, Lumepallike, on ju habras ja tilluke ning vajab kedagi, kes teda maise elu tuulte ja tormide eest kaitseks.

“Mina tean, et muinasjuttudel peab olema õnnelik lõpp!” teatas Lumepall meile õhinal. “Noh, millal saabub minu Särav Muinasjutu-Inimene?”

Lumepall jõudis Turvakodusse Narva tänavatelt. Ta on alla aastane kassitirts, kes on steriliseeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Oma kodu ootab ta alates 14.11.2017.

Kirjuta Lumepallile info@kassideturvakodu.ee