Pood
0

Kasside Turvakodu

CARMEN – 10.11.2017

Sugu: Female
Vanus: Under 1 year old
Asukoht: At foster home

UUES KODUS!

Carmen on armas paarikuine kassitirts, kes suvilate piirkonnast koos oma õdedega tuterdamast leiti. Kuigi kassitirtsud pidid ennast metsa vahel kaitsma nii külma, nälja kui teiste loomade eest, said tüdrukutirtsud õigel ajal vajaliku abi ning nüüd ootavad nad hoiukodudes oma päriskodusid.

Carmen on imekauni kasukaga vahva kassitirts, kes saab oma õekese Roosaga imehästi läbi. Kui Roosa on pigem vaiksem ja tagasihoidlikum, siis Carmen on ilmselgelt vahva tandemi pealik. Carmeni eestvedamisel peetakse hoiukodus maha vahvad kassilapse maratonid, trallitakse mänguhiirega ning mängudesse kuulub ka diivani peale inimest “kollitama” minemine. Kahjuks pisitirtsud ei tea, et nad ei ole ju üldse hirmsad, vastupidi imearmsad on! Kui mängud saavad mängitud, siis käivad kassitüdrukud üheskoos inimese sääri hõõrumas, sest nüüd on ju raske töö tehtud ja aeg maiuspalasid sööma hakata!

Carmen ja Roosa on niivõrd vahva tandem, et meil oleks väga hea meel, kui tirtsud läheksid koju üheskoos, kuid sobiva kodu leidmisel kaalume ka kassitirtsude eraldi koju loovutamist. Kõik loomaomanikud teavad, et kaks on parem kui üks ning sageli, kui inimesed võtavad kõigepealt omale ühe lemmiku, siis õigepea tekib soov ka teise sõbra järele. Miks siis mitte kogenud loomaomanikke kuulata ja kohe kahele vahvale tirtsule päriskodu pakkuda?

Carmen on kiibitud, vaktsineeritud ning saanud parasiiditõrjed.

Carmen ootab nii individuaalseid kui õega ühiseid kodukirju aadressile info@kassideturvakodu.ee