Pood
0

Kasside Turvakodu

FELICIA – 13.08.2017

Sugu: Female
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At the shelter

UUES KODUS!

FELICIA – HELL PAIKASS PAKUB ELUAEGSET SÕPRUST!

Felicia on leitud koos kassipoegadega Narva tänavalt. Kassipojad on tal nüüd küll juba tublisti suureks kasvatatud, kuid Felicia on endiselt kodu ootel. Ta on kassipojasuurune inglike ning ootab samuti enda uut ja turvalisemat kodu, kui selleks on tänavad.

Felicia on väga arukas ja tasakaalukas kassike, suuruselt imetilluke võrreldes teiste Turvakodu sõpradega, kuid kogemusi ja sooja südant on tal mitme kassi peale kokku ja isegi üleliia. Väga rahuliku olemisega kiisu tundub vahel turvakodus varju jäävat, sest kiisusid on rohkesti, kes kõik loodavad kord saad enda päris voodit ja söögikaussi. Kodus on ju ikka parem olla!

Felicia on iseloomult sõbralik, jutukas, mõistev, vahel mänguhimulisem, kuid samas leiab teda ka aknal vaikselt istumas ja unistamas enda päris perekonnast. Kassikese iseloomustamiseks oleks veel jätkuvalt rohkesti sõnu, kuid neid suudaks öelda ja koguda vaid kiisu enda perekonnaliikmed. Kui sina suudad Feliciale pakkuda kodusoojust, turvatunnet ja pehmet aset, siis palun aita kassike unistuste põhjast reaalsuseni.

Felicia on kiibitud, steriliseeritud, vaktsineeritud ja ta omab lemmikloomapassi.

Ta on Turvakodus alates 08.06.2017.

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee