Pood
0

Kasside Turvakodu

PEPA – 07.07.2017

Sugu: Female
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At the shelter

UUES KODUS!

TURVAKODU SIIDISEIMA KASUKA OMANIK PEPA OOTAB OMA INIMEST!

Kui Turvakodus oleks naispresident, siis oleks see kindlasti Pepa. Ja tegelikult kui täitsa aus olla, siis selja tagant võib Pepat ja Mürakat praegugi segi ajada – Pepa on samamoodi suursuguselt pikakarvaline. Oma suure ja uhke kasuka kohta on Pepa sees aga õrn ja hell süda. Pepa ei tungi esile ega juhata vägesid, Pepa ajab Turvakodus omi asju – ta ajab oma koju jõudmise asju.

Pepa on vahva kassitirts, kes on alati suureks sõbraks teistele nurrumootoritele. Ta on justkui teiste karvapallide vaimne ema – näiteks kui Müraka vastuvõtul osad kassid rahulikumat seltskonda soovisid, pugesid kõik nurrikud Pepa turvalise selja taha. Pepal on suur ja lahke süda, mis aitab kõiki. Muidugi armastab Pepa ka teiste kassitirtsudega üheskoos mängida. Nagu öeldud – vaimne juht nii eluteel kui ka mängus.

Juhendada meeldib talle ka inimesi, sest Pepale meeldib jälgida, kuidas inimesed turvakodus toimetavad. Ilmselt kui Pepa rääkida oskaks, siis ta ütleks samal ajal, et “Too see toidukauss nüüd natukene kiiremini siia” ning “Kuule, see liivakast on veel natukene must” ja “Mina ei tea, kes selle karvapalli siia köhis, aga mina see kindlasti ei olnud!”

Vahva Pepa loodab, et juba õigepea on tal päris oma inimene, keda sõbralikult juhendada. On ta ju oodanud niivõrd kaua…

Pepa on steriliseeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus uut kodu ootamas alates 11.01.2016.

Pepa ootab kirja oma uuelt kodult aadressile info@kassideturvakodu.ee.