Pood
0

Kasside Turvakodu

FIGARO – 03.06.2017

Sugu: Male
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At the shelter

UUES KODUS!

TURVAKODU LEMBELAULIK FIGARO OTSIB IGAVESI SÕPRU!

See, et Turvakodus on autoriteetne president Mürakas, ei ole ilmselt kellelegi uudiseks. Mõni aeg tagasi sattus Turvakodu kassikambrisse aga ootamatu tegelane. See vahva tegelane on lembelaulik Figaro isiklikult!

Figaro ei tea suuremat autoriteeti kui president Mürakas. Nimelt kui Mürakas oma uhke ja suursuguse olekuga kassikambrites jalutab, võtab Figaro kohe valveseisaku ja hakkab Mürakale aariaid laulma. Enamik kasse leiab, et Figaro pingutab pugemisega üle, kuid Mürakas muidugi naudib kogu tegevust, sest üks pimesi usaldav järgija kulub alati marjaks ära. Tegelikult ei tea veel keegi, et Figaro valveseisakul on omad tagamõtted. Nii nagu ei lenda lind niisama, ei hakka ka Figaro niisama aariaid laulma. Nimelt loodab Figaro, et ta suudab ennast oma pärisinimeste südamesse laulda ja selleks on oluline varakult Müraka peal testida. Kui Mürakas pugemisele allub, siis peaks oma pere leidmine olema ju käkitegu?!

Nüüd loodabki Figaro, et õigepea tuleb Turvakodusse üks vahva perekond, kes soovib talle igavest päriskodu pakkuda. Figarol on ka üks sõltuvus, millest pere kindlasti peaks teadma… Nimelt on Figarol täielik paisõltuvus. Nii kui keegi mööda kõnnib, on Figarol kohe vaja pai saada. Figaro on isegi uurinud, et kas sellele ravi on, kuid mitmed veterinaarid on öelnud, et tegemist on kroonilise sõltuvusega. Seega, armas pere, kui Sinu kodus on ohtralt paikäsi, kes kõik ühte paisõltuvuses Figarot paitada ja hellitada soovivad, siis kirjuta talle info@kassideturvakodu.ee

Figaro on päästetud Kohtla-Järve varjupaigast. Figaro on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 13.01.2017.