Pood
0

Kasside Turvakodu

MÜRAKAS – 05.09.2017

Sugu: Male
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At the shelter

UUES KODUS!

 

Tiitel: Turvakodu president

Iseloom: Ilma-minu-valvsa-pilguta-ei-juhtu-turvakodus-midagi

Eesmärk: saada ametikõrgendust Oma Kodu presidendi ametikohale

Kes on Mürakas?

Mürakas on suur ja turske kassipoiss, kes saabus Turvakodu hoole alla suvisel ajal Jõgevalt. Kassipoisi abipalve oli südantlõhestav, sest nurrumootori põsel oli ulatuslik mädanev haav. Mürakas vajas kiiresti abi, sest soojade ilmadega muutus haava seisund aina halvemaks ning pool tema nägu oli kaetud suure mädaneva haavaga. Heade inimeste abiga toimetati Mürakas arstide hoole alla. Müraka haav oli suur ning kuna koed olid nii kahjustunud, siis ei saanud seda õmmelda. Järgnes pikk ravi, kui Müraka haava puhastati ja raviti. Kassipoiss oli esialgu ravijate suhtes skeptiline- haava puudutades uriseti, kuid hiljem hakati arstidelt paisid noolima. Ilmselt kassipoiss teadis, et nüüd on ta heades kätes.

Kuigi Mürakas jõudis Turvakodu hoole alla vigastatu ja õnnetuna, põrutas kassipoiss tervenedes valguskiirusel Turvakodu tähede sekka! Turvakodu presidendivalimistel osutus võitjaks just Mürakas ning tema võit oli mäekõrgune. Või ehk peaks ütlema Müraka-kõrgune, sest Müraka puhul on tegemist tõeliselt suure kassiga. Suures kehas suur süda!

Müraka eestvedamisel on moodustatud Turvakodus ka edumeelne valitsus ning Müraka hallata on ka Krõbina Fond. Mürakas ise on aga tõeline džentelmen- õrnalt peaga puksides annab Mürakas märku, kui väga ta inimest väärtustab!

Ilma Müraka valvsa pilguta ei saa Turvakodus sõlmitud mitte ükski kojumineja leping- kuid millal saab Mürakas sõlmida oma isikliku kojumineku lepingu?

Mürakas on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud ning ootab oma kodukirju aadressile info@kassideturvakodu.ee! Mürakas on Turvakodus alates 03.08.2016