Pood
0

Kasside Turvakodu

MIRIEL

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Miriel tervitab uuest kodust!

27.06.2016

Miriel ehk Mirju ehk Miu ehk Proua Kass – heal lapsel mitu nime – on nüüd olnud meie pereliige olnud ligi pool aastat. See aeg on suuresti möödunud koos õppides – palju tunde raamatute, arvuti ja teineteise seltsis on ära tasunud ja kraad on käes 🙂 Nüüd saab kõrgharitud kass veeta tunde ja tunde magades või linde jälgides. Aga ka ilukirjandusliku lektüüri või jalgpalli EMi saatel. Midaiganes inimpere ka ette ei võtaks, Miu leiab oma rolli selles tegemises.

Miu on ka perenaise väike sabarakk ja püsib tihedalt kannul, ükskõik kui korraks või kuhu ruumi ka asja poleks. Vahel magab Miu üks silm kergelt pilukil, et oma inimkarjal silma peal hoida. Niiet inimpere tunneb ennast väga hoituna 🙂  Magamisest rääkides on peremehe särgid ja pintsakud Miu meelest kõige mõnusam pesamaterjal. Nende sees, all, peal ja vahel magamine on konkurentsitult üks parimaid tegevusi. Ja peremehel on raske rohesilmsele südametemurdjale seda naudingut keelata.

Miu on tohutult tark, usaldav ja ustav sõber 🙂 Meie oleme kirjeldamatult tänulikud ja õnnelikud inimloomad, et saime Mirieli näol suure südamega ning hella loomusega uue pereliikme.

Suured soojad ja pehmed tervitused Miu&Co poolt Kasside Turvakodule 🙂

29.02.2016

Üldine olek on palju julgemaks läinud – esimestel päevadel oli Miriel oli malbe rahulik miisuke ja magas väga palju. Nüüd teeb ta õhtuti mänguhiirtega igasuguseid trikke ja hüppab ja möllab ringi. Niiet paistab, et enesetunne on küll paremaks läinud. Muidugi ega magamisega ka probleeme pole – pole kohta, mida Miriel magamiseks sobivaks ei peaks 🙂 Küll aga ta vaatab alati sellise koha, et tema inimesed väga kaugel poleks. Ja on alati platsis ning valmis aitama mul lõputööd kirjutada.

Miriel turvakodus