Pood
0

Kasside Turvakodu

DARLA – 02.10.2016

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

UUES KODUS!

Darla on noor kiisupreili, kes leiti Lasnamäe tänavalt üksinda uitamas. Kassipiiga pilk oli tuhmunud, kui ta otsis järjekordset kohta, kus öö turvaliselt mööda saata. Otsis kohta, kust saaks natukenegi süüa oma väiksesse kõhtu, mis polnud juba päevi toidupalukest näinud. Õnneks jäi Darla silma headele inimestele, kes talle abi otsisid. Me ei taha ette kujutadagi, mis oleks Darlast saanud, kui teda poleks märgatud…

Turvakodus on Darla üks kassipreilidest, kes juba uksel Sinu pilku püüab. Darlas on see, miski, mida esmapilgul ei oskagi kohe sõnadesse panna. Kõigepealt püüab pilku Darla vahva kasukas- see on pehme, siidine ja soe. Just selline, kuhu tahaks pärast rasket päeva oma nina lükata ja unustada kõik raskused.

Siis hakkab silma Darla kunstniku hing. Kes muu saaks Darla üldse olla, arvestades tema saba võimsust? Nimelt, Darlal on Turvakodu kõige kohevam pintselsaba, mille võngete sagedus ulatub 1000 löögini minutis. Selle sabaga armastab Darla õhumaale teha! Darla joonistab ilusaid pilte teistest Turvakodu hoolealustest ja ka ilusast ilmast, kuid vaieldamatult kõige rohkem pilte teeb Darla oma unistuste kodust. Selles kodus on Darlal päris oma pesa- tema pehme ase, kus mõnusasti pikutada ja ringutada. Selles vahvas kodus on Darlal oma mänguasjad ja päris oma toidunõud. Ning mis kõige olulisem, selles unistuste kodus on Darlal päris oma inimesed, kes kingivad talle lõputult paisid ja silitusi, hellitusi ja hoolitsusi.

Darla on steriliseeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus alates 12.01.2016.

Iga päev unistab Darla, et tema õhujoonistused võtavad päriskuju ning ta saab omale päris oma kodu! Kui armas Darla pani Sinu südame kiiremini tuksuma, siis kirjuta talle info@kassideturvakodu.ee.

Ta ootab Sind väga!