Pood
0

Kasside Turvakodu

MONROE

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Monroe tervitab uuest kodust!

Oleme väga õnnelikud, kuna Teie poolt soovitatud kiisu on just meile õige. Ma siis jutustan Teile kuidas läheb James Monroel. Nagu mäletate oli tema püüdmisega palju tegemist, kuid kojusõit oli rahulikum. Koju jõudes ootas kiisut ees suur 4 toaline korter ja tutikad esemed, mis eluks vajalikud. Kõige esimesena käis ta läbi kõik toad ning alles siis jõudis kiisule kohale, et see on tema uus kodu. Ta nurrus nii kõvasti kui jaksas ja avastasime siis koos tema uued mängu- ning tarbeesemed. Õhtul tulid koju lapsed ja uudistamine jätkus.

Üsna varsti taipas meie James ära, et perenaisele kuuluvad ka kõik need rohelised taimed, mis on tubades. Mõnda proovis ta ka maitsta kuid siis lasti kohe mingit ainet taimele ja enam ei tahtnud maitsta. Perenaine pani Jamesile ka oma rohupoti. Kiisu hoolitses selle pügamise eest ise. Nüüd James ainult lakub lilli kui tahab hoolitsust välja näidata nende suhtes. Sööb meie kiisu ainult Nature`s Protectioni toite ja Purina firma toitu,mida ostame Zoo Planetist. Endiselt on lemmikuks Gurmee pasteet.

Saatuse tahtel ei ela James meil üksi. Umbes paari nädala pärast,leidis meie pere laps metsast kaks kiisupoega. Nad olid väga näljased ja õnnetud. Kiisupoiss oli väga ulakas ja  tegi palju pahandust kuid tema õde oli tagasihoidlikum. Panime neile nimeks Tiiger ja Kitty. Aegajalt lasime nad kokku ja siis oli trallimist palju. Lõpuks pidime otsima Tiigrile kodu ja leidsime ka. Kitty aga jäi Jamesile seltsiks.

Selle aasta suve lõpp tõi meie ellu muutuse, pidime leidma endale uue kodu. Tänu tutavatele saimegi uue ja ilusa kodu. Kolisime korterist majja, mis väga meeldis Jamesile. Kitty kardab nii võõraid inimesi kui ka välisilma, kuid James on väga õnnelik uue kodu üle. Ta on nagu väike koer, kes ei jäta perenaist ilma valveta. Meie õues ei tohi olla ühtegi võõrast kiisut, sest kohe läheb ralliks kui keegi tuleb õue. Kõige rohkem meeldib Jamesile ja Kittyle mängida seda, kes kiiremini jookseb.

Monroe hoiukodus