Pood
0

Kasside Turvakodu

PIIKSU – 08.11.2015

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

UUES KODUS!

Piiksu lugu jõudis meieni 1.septembril, pidulikul ja ootusäreval koolialguse päeval.
Just sellel varahommikul võitles üks tibatilluke kassihing oma elu eest.
Emata ja hüljatud, võõras metsas, läbimärg ja puretud. Valudes.
Ja võib-olla ei olekski me kunagi temast teada saanud.
Võib-olla olekski metsloomad tema veel algamata elu lõpetanud. Võib-olla oleks pimedus võtnud ta endaga ja matnud mineviku varju.
Kuid läks teistmoodi.
Seda väikest räsitud piiksuvat hinge märkas üks möödakäija, kes ei pidanud paljuks lähemale minna ja oma abikäsi ulatada.

See väike vapper loomake on oma kolme esimese elukuu jooksul näinud rohkem veterinaaride kabinette kui tema eakaaslased. Samas ei ole ta unustanud oma lõbusat lapsepõlve, ta on ülimalt aktiivne, mänguline ja elurõõmus ning isegi arsti poolt soovitatud ajutine puurisolemine pole temalt röövinud kassilapsele omaseid pättusi ja krutskeid. Ja uskuge meid, neid on tal tosinate kaupa varuks.

Pisike ja vapper nagu ta on, arm laubal meenutamas kuulsat võlurit Harry Potterit, on ka Piiksu oma suurepärase energiaga valmis vastu võtma uusi ülesandeid. Tema minevikku jääb suurema looma poolt puremine, luumurd, ja veel suuremate kahejalgsete poolt tema uuesti kokku monteerimine. Sellises uues olukorras on ta suurepäraselt vastu võtnud taastumise ja paranemise ülesande. Lisaks peitub Piiksus üks suur nurrumootor, mis justkui võluväel iga paitusega järjest suuremaks ja suuremaks läheb.

Täna olemegi sealmaal, et Piiksu on valmis oma päris ja päriseks jäävaks koduks. Koduks, kus ta saab ühest küljest rahulikult edasi taastuda, teisalt oma lõputut elurõõmu ja armastust oma päris inimesega jagada.

Piiksu armastab väga teiste kasside seltskonda, lisaks meeldivad talle ka lapsed. Mida mängulisemad tema kaaslased kasside või inimeste näol on, seda parem!

Kui just Sinu kodust on puudu üks heatujuline ja rõõmsameelne väike ning julge kassilaps, kirjuta meile – info@kassideturvakodu.ee