Pood
0

Kasside Turvakodu

AADU – 21.08.2016

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

UUES KODUS!

AADU – MÕNUS MÕMMIK-KASS OMA KODU OOTEL

Autoõnnetus, kõrvaoperatsioon, soovitus ta magama panna, erinevad arstid, kliinikud, ravi, paranemine – see kass on näinud kõike ja kinnitab veelkord ütlust, et kassidel on üheksa elu. Siiski ei soovi me rohkem seda proovile panna ja otsime Aadule just seda õiget kodu, kus ta saaks rahulikult ja mõnusalt oma kassielu elada ilma et ta peaks muretsema ja mõne oma üheksast elust veel kaotama.

Aadu on üdini hea, hooliva ja kõige suurema südamega kass maailmas. See, et ta suur on, on muidugi kohe näha ja ka tunda kui ta ennast sulle sülle sõtkuma sätib. Enamasti magab ta mõnusalt diivanil inimese kõrval ja nurrub. Aadu on väga hea magaja ning pole see kass, kes kell viis hommikul voodisse tühja kausi üle kurtma tuleks. Pigem ootab ta inimese ärkamise rahulikult ära ja alles siis tuleb kööki jalge ette siblima. Ja sel hetkel ei saa temast enam üle ega ümber, enne kui konservikarp on lahti ja mõnus eine kaussi maiustamiseks pandud. Tundub, et Aadu suur süda ja hooliv meel vajab palju kütust, seega on üks Aadu elufilosoofiatõdesid see, et hea kodu on see, kus kapid on sööki täis.

Lisaks on Aadu väga leplik väikeste lastega. Kui lapsel ikka kassikallistamise isu peale tuleb, võtab Aadu kõik need kohmakad paid ja kallid vastu. Veerevad pallid, autod, legoklotsid – kõik need sobivad ka Aadule mängimiseks ning pidevalt hoitakse lapsel silm peal, et ehk teeb ta midagi põnevat, millest saaks samuti osa võtta. Sest ka Aadus tuksleb veel see kassipojasüda ning nõnda kappab ta mööda eluruume edasi-tagasi ringi, mängides kõigega, mis teele ette juhtub jääma.

Ühesõnaga, Aadu soovib nüüd leida see päris õige kodu, kus oma mõnusat olemist edasi pidada. Peamine, et oleks natuke ruumi ringi joosta, toredad paikäed ja pehme diivan, voodist rääkimata, parajal hulgal mänguasju ning tähelepanu ja hoolimist.

Kui Aadu lugu Sind puudutas ning soovid talle kodu pakkuda, siis palun kirjuta aadressil info@kassideturvakodu.ee