Pood
0

Kasside Turvakodu

KASSIUS – KODUS 27.02.16

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

UUES KODUS!

Kassius on Viimsi kassikolooniast päästetud kass. Algusest peale jäi ta vabatahtlikele silma sellega, et üritas iga hinna eest vabasse transpordipuuri pugeda ja tahtis väga kaasa tulla. Kui teisi kasse pidi transpordipuuri meelitama või püüdma, siis Kassius tahtis ise kaasa tulla.

Turvakodusse jõudes alguses ta muidugi pelgas, kõik oli uus ja võõras tema jaoks. Nüüd mõned kuud hiljem hakkab Kassiuse iseloom välja tulema ja ta on igas mõttes tõeline kass. Tal on väga elegantne kõnnak ja hoiak. Samuti on ta viisakas kass, alati tuleb ukse juurde vastu tervitama ja paneb oma nurrumootori tööle. Kassiusel on ilmselt turvakodus olevatest kassidest kõige tugevam nurr. Ta tunneb suurt huvi inimeste tegemiste vastu ja võimalusel ikka abistab (lemmik on tema jaoks põrandapesu).

Söögiisu on Kassiusel väga hea. Seda muret uues kodus ei oleks, et toitu järgi jääks, ta sööb hea meelega kõik ära. Turvakodus lakub ta teiste kasside söögikausid ka veel pärast puhtaks, et ehk midagi ikka jäi järgi.

Kassiusele meeldib väga ka pai, pikki silitusi ja kõrva tagant sügamisi naudib ta väga. Sülekass ta veel küll ei ole aga kindlasti ta uues kodus hea hoolitsuse ja armastusega areneks veel edasi.

Kassius loodab väga, et leiab temagi endale lõpuks uue kodu.

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee