Pood
0

Kasside Turvakodu

MARIA – 03.11.2017

Sugu: Female
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At the shelter

UUES KODUS!

 

MARKSI JA MARIA IGAVENE ARMASTUSLUGU OOTAB ÕNNELIKKU LÕPPU!

Meil kõigil on keegi, keda me üle kõige siin maailmas armastame. Olgu selleks meie elukaaslane, vanem, õde, vend või hea sõber- keegi, kelle kaotuse peale me mõelda ei suuda. Mõtleme hetkeks selle inimese peale- mida on üheskoos ette võetud, kogetud ja läbi elatud. Tekib soe ja imeline tunne, eks? Just nii tunnevad meie armsad Marks ja Maria, kes on üksteise vaieldamatuks käpahoidjaks kodu ootuse teel…

Kuigi nende armastuslugu on üks ilusamaid lugusid maailmas, varjutab miski nende õnne. Kahel kassil, eriti mustvalgel täiskasvanud kassil, on ääretult keeruline päriskodu leida… Nende armastuse tõttu on nad päriskodu oodanud õigepea juba kolm aastat. Oleme kaalunud nende eraldi koju andmist, kuid me ei saa seda teha. Nad on lahutamatud ja see murraks nad!

Me ei taha uskuda, et siin maailmas ei ole ühte ühist kodukest Marksile ja Mariale, kus pisikesed saaksid oma armastust ka inimesele anda! Peab olema! Hell ja paimaias Maria ning ülimalt mehise näoga Marks on imeline paar, kellele kodupakkumine on auasi!

Kui Sina oled otsinud omale nurrumootorit, siis miks mitte võtta hoopis kaks?

Kirjuta armsale paarile aadressile info@kassideturvakodu.ee

Maria on turvakodus kodu oodanud alates 15.03.2015. Ta on steriliseeritud, kiibitud ja vaktsineeritud.