Pood
0

Kasside Turvakodu

PEEP – 12.11.2015

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

UUES KODUS!

PEEP- aktiivne kassipoiss otsimas OMA kodu

Peep on üks nendest kassidest, kes suudab teha mitut asja korraga ja sealjuures kõike suurima täiuslikkusega. Nimelt on Peep kassipoiss, kes võtab edukalt osa Tubasest jooksumaratonist, Mustkunstnike tuleproovist ja Kassidest Raskekaallaste võistlusest.

Esimene võistlus, millega Peep tutvust tegi, oli Tubane jooksumaraton. See tähendab seda, et Peep peab lakkuma oma karva siledaks, et tuuletakistus oleks võimalikult väike ja siis…PAUH….Peepu pole enam näha! Kostub vaid vali käppade tatsumine, sest Peep on juba startinud Tubasele Jooksumaratonile. Ühesõnaga, inimeste jaoks tähendab see seda, et Peep on startinud suurele jooksumaratonile ühest toast teise ja teisest kolmandasse ja nii edasi. Järgmine kord, kui Peep ennast näitab, on Mustkunstnike tuleproovil….

Mustkunstnike tuleproovile pääses Peep esmakordselt siis, kui Peebu hoiukodus vorstisaiu tehti. Peep istus rahulikult toolil ja käitus täiesti tavaliselt nagu iga teine kass selles olukorras. (Loe: tegi süütud silmad ja lootis, et mõni vorstikene ka tema suhu tee leiaks.) Mida aga hoiukodu ei aimanud, oli see, et Peep on MUSTKUNSTNIK! Ühel hetkel olid saia pealt kõik vorstid kadunud ja Peebul jätkuvalt süütud silmakesed ja sama asend nagu enne vorsti kadumist… Vot nii osav mustkunstnik on Peep!

Kasside Raskekaallaste võistlusele pääses Peep aga endalegi ootamatult. Leides kaalus Peep 4,7 kilogrammi, mis on isegi ühe kodutu ja kõhna kassipoisi kohta väga märkimisväärne number. Aga pärast Mustkunstnike tuleproovil osalemist on suurekasvulisest Peebukesest saanud veel suurem, pehmem ja armsam kiisuke kui leides…ja veel suurema sooviga OMA kodus kõiki võistlusi läbi viia.

Kui Sina tahaksid Peebule kaasa elada Tubasel jooksumaratonil, otsida taga Mustkunstnike tuleproovil kaotatud asju ja hellitada Kassidest Raskekaallaste võistlusel võidutsevat suurt ja pehmet Peepu, siis kirjuta Peebule info@kassideturvakodu.ee