Pood
0

Kasside Turvakodu

KEHRA TRIIBIK – 01.04.2015

Sugu: Male
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: On the street

Triibik – uue nimega Triips – jäi hoiukodusse päriseks. Seltsiks varem Turvakodust võetud kass Hallikesele (uue nimega Naff)

Kehras ootab ühe paneelmaja ees tänaval oma võimalust rahulik ja sõbralik nelja-aastane kassipoiss. Ta ei elanud seal maja ees varem üksinda – tal oli seal ka kaks kaaslast. Majaelanikud olid kolmele tänavakassile keldrisse sisse seadnud oma väikse ruumi, kus koristasid liivakaste ja kuhu talvel said kassid külma eest peitu minna. Kolmest kassist kaks olid emased ja soovimatute poegade vältimiseks oli majarahvas pannud rahad kokku ja emased kassid ära steriliseerinud.
Kuid nüüd oli keegi kaks emast kassi ära mürgitanud ja ka tema, sellesama veel viimasena tänavale jäänud kassi elu on ohus.
Seepärast otsime talle linnas hoiukodu, kus ta saaks alguses vaktsiini kinnistumiseni olla. Kui vaktsiin on kinnistunud, saame võtta ta Turvakodusse kodu otsima. Ta on sõbralik kass, nurrub kõva häälega ja oskab tagajalgadele hüpata ning peaga vastu inimese kätt poksida. Temast saaks hea sõbra… kui ta ainult elaks selle võimaluseni.

Majarahvas on nõus tasuma kassi kastreerimisele, vaktsineerimisele ja kiipimisele kuluva summa, seega oleks meil tema ellujäämiseks vaja ainult üht turvalist sooja nurgakest.

Kuidas seda leida?

Kui Sinul või mõnel Sinu tuttaval oleks sellele kassile võimalus ajutist kohta pakkuda, ole hea, võta meiega ühendust. Saadame kiisu kohe kliinikusse, ta saab parasiiditõrjed ja kastreeritud. Vajadusel anname kaasa kõik kassi ajutiseks majutamiseks vajaliku ja aitame nii nõu kui jõuga.

Palun kirjuta meile: info@kassideturvakodu.ee

Vaata ka Triipsu kodu-uudiseid:

14.02.2017

2015-2016