Pood
0

Kasside Turvakodu

KRATT – 25.07.2016

Sugu: Female
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At the shelter

UUES KODUS!

KRATT – KUS ON MU KODU

Turvakodus on hetkel 3 süsimusta kassi. Külalised peavad neid üheks, kuid meie teame täpselt, kes on kes ja kes on Kratt. Krati tunneb ära juba selle järgi, et tal on paremas kõlvas sälk – millest, seda me ei tea, kuid olemas see on. Ehk oli Kratt nooruspõlves pigem alternatiivsem kassineiu ja eksperimenteeris veidi välimusega? See mõttekäik on muidugi põhjustatud ka asjaolust, et pikalt oli ta lemmikpesaks pealt sinakashall ja seest punane pesa. Kas te kujutate ette, kui efektne näeb välja süsimust, veidi salapärane ja müstiline, kahe põleva kuusilmaga kass välja sellises pesas

Kratt on pärit Mustamäelt. No otseloomulikult on sealt pärit kõik mustad kassid, nii vähemalt Krati arvates. Just need kõige kenamad ja enesest lugupidavad kassidaamid üleüldse. Kust mujalt tulevad mustad kassid kui mitte ometi Mus-ta-mäelt!?

Siin on toredad sirgelt reas olevaid korrusmajad ja isegi laul on sellest imepaigast tehtud. No miks muidu seda kohta Mustamäeks kutsutakse, eksole?

Nooruspõlves mõne haaknõela kõrva torganuna, ning sealsamas kõige tagumises trepikojas ja nüüd mõne aasta möödudes täiskasvanuks saades ennast uhke daamina esitledes, on Kratis siiamaani see veidi trotslik vastupanu pilk: “Esmalt on vaja teie usaldust ja siis ma sulan.”

Krati süda on tegelikult väga soe. Nimelt tõi ta oma kolm pisikest kassipoega meie vabatahtliku maja ukse ette. Lasi endale nina peale pai teha ja vaatas, kuidas vabatahtlik tema vahvaid poegi konserviga toitis. Sellest saigi umbes nädalane traditsioon, et kiisud olid iga päev kindlal kellaajal majaesises põõsas ja peale söögi toomist tulid nad ilusti kõik nosima.

Pojad on nüüdseks leidnud päris oma kodu! Tema töö tänaval on tehtud. Kuid, kus on Krati PÄRISKODU?

Kratt on steriliseeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Ta jõudis Turvakodusse 13.10.2014.

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee