Pood
0

Kasside Turvakodu

ROOSIKE – 25.01.2015

Sugu: Female
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At foster home

UUES KODUS!

Roosike on Keila-Joa kandist pärit suvine suvila sillerdav kassiema, kes tänu poegadele unustas olla ettevaatlik ning õppis usaldama vaikselt inimesi, kes teda ja ta pojakesi toitsid. Nii kiindutigi Roosikesse ja ka tema sabas pänterdavatesse iludustesse ja otsustati anda endast kõik, et tema ega ta pojakesed ei jääks külmale talvele tühjas suvilarajoonis ette. Nii jõudiski Turvakodu hoole alla Roosike, hellitavalt endiselt muidugi Rõžaja, nagu leidjad teda kutsusid.

Olemuselt on ta leebe ja maalähedase hingega, mistõttu mängupalli puudumisel püüab endale võrgu vahelt hoopis ühe sibula, mis veereb sama hästi. Samas on tal arenenud ka esteetiline meel – mänguhoos valib ta kergeks näksimiseks vaid kulunud tossud ja kõrvalseisvad loendamatud saapapaarid jäävad hoopiski tähelepanuta. Eriline huvi on Roosikesel kõlaritest kostuvate iseäralike helide vastu. Korduvalt on ta heliseva kasti ette kuulatama jäänud ja soovinud sealsetele sahistajatele endast käpaga märku anda. Keelamise peale on ta need tegelinskid aga heaga rahule jätnud, teritab vahel vaid kõrva.

Roosike peab mõõdukalt distantsi – mängib, magab ja mõlgutab kassimõtteid iseseisvalt, lastes inimeselgi oma tegemistele keskenduda. Ühel hetkel tuleb ta aga kahejalgsega samasse ruumi, tõmbub kerra või viskub põrandale ringutama ja lööb mõnuga nurru. Saavutanud vastastikuse usalduse ja mõistmise, on Roosikesel saanud kombeks end köögis inimjalgade vastu hõõruda ja neil nurruhetkedel lubab ta endale mõnuga pai teha ning kõrvatagust sügada. Peab aga meeles pidama, et kassi usaldus tuleb kannatlikult välja teenida.
Roosike on steriliseeritud, vaktsineeritud ning kiibitud. Saabus Turvakodusse 05.01.2015

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee