Pood
0

Kasside Turvakodu

MONA-LISA – 05.12.2014

Sugu: Female
Vanus: Under 1 year old
Asukoht: At foster home

UUES KODUS!

MONA LISA NAERATUS.

Mona Lisa – ühel hetkel helge ja naeratav, ja järgmisel tõsine. Kuid sellegipoolest alati üdini kaunis ning võluv. Jah, selline ta just ongi!

See imearmas õrn ja tagasihoidlik kassineiu on pärit Vääna-Jõesuu suvilate piirkonnast. Monat märkas esialgu üks tore naisterahvas, kes kassipoega ja tema peret mõnda aega toitis. Lõpuks aga otsustas ta abi otsida, sest ilmad muutusid üha külmemaks ja külmemaks.. Nii võttiski ta ühendust oma tuttavaga, kelle juures kassipere nüüd ajutiselt peatub ja seda päris oma sooja pesa ootab.

Mona jaoks jagub hoiukodu perenaisel vaid kiidusõnu. Kui perenaine õhtuti töölt koju tulles voodisse pikali viskab, on Mona kohe hopsti mõnusasti kaisus. Mona Lisa ei pirtsuta toiduga, ei lõhu mööblit, tualetikombed on selged ning teiste kassidega saab ta ka imehästi läbi. Ja nagu noorele kassile kohane, armastab ka see preili väga mängida, seda eriti teiste kiisudega koos.

Mona Lisa armastab inimest ja inimese lähedust väga! Kuid ta ei ole kunagi liiga pealetükkiv. Ta on hell, aga veidi salapärane. Ühel hetkel helgelt naeratav ja järgmisel tõsine. Tõeline kasskaunitar, kes väga ootab seda OMA, kelle kaissu õhtuti mõnusalt nurruma pugeda.

Kirjuta Mona Lisale – info@kassideturvakodu.ee