Pood
0

Kasside Turvakodu

PALLIKE – 07.11.2014

Sugu: Female
Vanus: Under 1 year old
Asukoht: At foster home

UUES KODUS!

See väike, superkarvane elukas on ilmselt sündinud veel soojal augustikuul, kui päike paitas tema tillukest pead ning tuul oli helde. Kuigi me täpselt ei tea mis juhtus siis arvata võib, et mingi hetk kadus kassitüdruku emme ära. Teda polnud enam kuskil näha. Ja siis tuuled pöördusid. Õhk läks jahedamaks, isegi miinuskraadid tulid. See väike habras hing külmetas põõsas, otsis sooje kohti kus kasvõi üks öö veel vastu pidada. Ja nii ta läks ühel reedese päeva hommikul Kuusallu ühe maja terassi alla. Selle maja omanikud olid õnneks seal, mitte Soomes nagu nad üldiselt on ja õnneks oli nende hing helde. Kassipoeg sai tuppa, sai sooja veega üle pestud, sai ussirohtu ning lestarohtu, sai hellust ja armastust, sai SÜÜA! Kuid varsti pidid elanikud uuesti ära minema ja nii sattus ta paari päeva pärast meie enda vabatahtliku juurde. Seal õppis ta ära käima liivakastis, mida ta nüüd nii eeskujulikult teeb. Ta õppis, et krõbinaid süües ei pea õgima, võib süüa rahulikult ka. Seal õppis ta, et tema nimi on Pallike, hellitavalt Hull Pallike, sest no kõik kassipojad on natuke hulljulged.
Nüüd on aru saada, et Pallike on paljutki nagu üks tavaline kassipoeg. Ta armastab mängida KÕIGEGA, kuid eriti õuest töödud männikäbide, tammetõrude ja krõbisevate lehtedega (ilmselgelt looduslaps!). Samuti ei pääse karistusest inimvarbad ja -sõrmed, mida tuleb pidevalt ju taga ajada. Pallike armastab inimest, tal kaisus magada, nina limpsimas käia, pai norida ja telekat koos vaadata. Pallike armastab ka pehmeid kohti, nagu lambavillavaip, soojad tekid või diivanipadjad. Tema mjäu on üsna hell ja vaikne, ei karju ta kõva häälega ega tüüta kedagi. Ja peale selle, et ta inimest nii väga armastab, armastab ta ka teisi neljakäpalisi. Vabatahtliku enda kassiga on Pallikesel mängimist küllaga, kord ajab üks taga, siis jookseb jälle teine eest ära, nii et oleks ju ka täitsa tore, kui uues PÄRIS kodus oleks ka üks väike või suur neljakäpaline, keda taga ajada! Samamoodi saab ta läbi ka väikeste lastega, vähemalt hoiukodu enda kuue aastasesse poissi on Pallike täiesti armunud ning koos mängivad nad autode ning lauamängudega (Pallike aitab tavaliselt täringut veeretada!)

Pallikesest võiks kirjutada rohkemgi, tema imepärasest kasukast, mis on nii pikk ja pehme, nii ilusad värvid, nagu väike sügisene taevas. Tema sügavad tumepruunikad silmad, mis väljendavad nii hästi kõike selle väikese hinge südames. Pallike on imetabane, ta paneb ka kõige külmemad inimesed sulama ja kõige sombusemad ilmad särama.

See väike kiisutüdruk on vaktsineeritud, kiibitud ja valmis koju minema. Kirjuta Pallikesele info@kassideturvakodu.ee.