Pood
0

Kasside Turvakodu

PANTER – 08.11.2014

Sugu: Male
Vanus: Over 1 year old
Asukoht:

UUES KODUS!

Panteri lugu algas, meie jaoks, ühel hämaral suveõhtul, kui kassipoiss paneelmajade ning hallide Mustamäe tänavate vahel jalutas. Jah, tal olid traksid seljas nagu ühel tublil kassipoisil olema peab. Aga midagi oli puudu.. Mis see midagi oli? Jah .. peremees. Nii korjas ta ülesse üks lahke võõras ning viis Panteri enda koju. Küll pandi kuulutused Mustamäele ülesse paberil, küll internetti, kuid peremeest ei paistnud kuskil. Samuti oli Panter leides väga räsitud, räpane ning kõhn ja ilmselt ekselnud juba mõnda aega. Seetõttu pärast pikka vana pere otsimist otsustasime me leida talle siiski tema uue päriskodu!
Nüüd varasemalt kastreeritud kassipoisi karv läigib, lihased on jälle tugevad ning kõht head paremat täis ja ootab ta endale uut peremeest Kassikohvikus Nurri.

Iseloomult on Panter nii lustlik. Kõigiga saab ta läbi, kõigiga tahab ta mängida, kuigi tema mänguhimu võib olla teinekord teiste jaoks liiga suur ja seetõttu hakkavad Panterit pigem kartma, mitte temaga koos mängima. Kindlasti sobiks kassipoisile kõrvale üks teine samasugune lustlik noor nurrik.
Samuti armastab Panter väga inimest. Kassikohvikus tuleb ta igale inimesele ukse peale vastu ning mõnikord siis saadab nad ka ukseni jälle ära. Sellega tundub nagu tahaks kassipoiss öelda – “Ehk võtate ikkagi mind ka kaasa?”. Tänaseni ei ole veel keegi seda teinud, kuid iga päev loodavad nii Turvakodu vabatahtlikud kui Kassikohviku töötajad, et tuleks see peremees nüüd ja avaks selle ukse! Selle ukse mille eest Panter nii igatsevalt ootab..

Panter on kastreeritud, vaktsineeritud, saanud kiibi ning parasiiditõrje. Palun kirjuta kassipoisiga kohtumiseks info@kassideturvakodu.ee – ta juba ootab sind 🙂