Pood
0

Kasside Turvakodu

TIPP – 29.12.2014

Sugu: Female
Vanus: Under 1 year old
Asukoht: At foster home

UUES KODUS!

Tipp ja Täpp on õde ja vend, kes sündisid augusti alguses ühe talu laudas. Kui alguses olid kassipojad pigem arglikud ja ka kassiema hoidis inimestest eemale, siis niipea, kui kassipere tuppa koliti, hakkasid nad inimesi ka kohe usaldama.

Tänaseks on Tipist ja Täpist kasvanud ühed tõeliselt sõbralikud  kaisukassid. Alati, kui külalised tulevad, siis on Täpp esimene, kes kõigiga tutvust tegema läheb. Esialgu vaatab Tipp eemalt, kuid natukese aja pärast on ka tema juba kellegi süles.

Ja oi neid mängutuure, mida vürtsitavad jooksumadin ja üksteise sõbralik näksamine! Iga veerev või krõbisev asi pakub kassilastele tohutult rõõmu ja põnevust.

Mõlemad kassipojad saavad hästi läbi ka teiste kassidega – näiteks on nad oma praeguses hoiukodus oleva „kasuisa“ nii omaks võtnud, et magavad ööund alati tema kaisus. Ning kasuisa siis peseb pätakaid enne magamaminekut alati väga suure hoolega.

Tipp ja Täpp on teineteisesse väga kiindunud , ning eelkõige otsime me neile kodu, kuhu need võrratud karvakerad saaksid minna KOOS!

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee