Pood
0

Kasside Turvakodu

STRUUDEL – 15.11.2014

Sugu: Male
Vanus: Over 1 year old
Asukoht:

UUES KODUS!

Kes paneb kassile toidu nime? Noh, kes muu, kui ikka kass ise. Kui nüüd päris ausalt kõik ära rääkida, siis on ütles Struudel nii kui Nurri sisenes ja me ta transpordikastist välja lasime, et ta on ta pärit Lõuna-Saksamaalt Bayerist, tema nimi on Apfelstrudel ja küsis seejärel nõudlikul toonil, kas meil heledat õlut on.
Meil jäi sellise jutu peale muidugi suu üsna lahti, sest Apfelstrudel on üks päris raskesti hääldatav nimi küll. Oleme nüüd pidanud pikki läbirääkimisi, et ehk ikka lepiks see suur ja marurahulik punase-valgekirju kassipoiss ka veidi lühema nimega (ja sellega, et kassidele Nurri kohvikus õlut ei müüda), kuid siiamaani ei ole me konsensust saavutanud. Struudel nõuab jätkuvalt erikohtlemist – rohkem paisid, rohkem vastutulekuid kohviku personalilt maiuspalade jagamise osas ja rohkem tähelepanu läbiastujatelt.
Tõsi küll, külastajad peavad Struudelile tähelepanu osutamiseks ise tema juurde minema, sest Struudel end kellelelgi peale suruma ja vägisi seltsiliseks pakkuma ei hakka. Tema pigem vaikselt ja kannatlikult ootab.
Seega ongi ainus mure, mis seda punast toidu nimega kassi hetkel piinab see, et kohvik pole siiski tema päris kodu. Sest Bayerist või mitte, tegelikult tahaks see kass olla hoopis kogu aeg kellegi kaisus. Ta on väga inimesele ja inimese lähedusele orienteeritud loom. Väljast ehk esmapilgul suur, enesekindel ja nõudlik, seest aga õrn, hell ja uje.

Struudel on vaktsineeritud, kastreeritud ning kiibitud. Kassipoisile saab kirjutada info@kassideturvakodu.ee ning Kassikohvikusse Nurri temale külla tulla!