Pood
0

Kasside Turvakodu

HUNTPOISS – 09.11.2014

Sugu: Male
Vanus: Under 1 year old
Asukoht: At foster home

UUES KODUS!

Tere, mina olen Huntpoiss. Ja ma tahaks väga oma päriskoju saada. Kas teadsite, et minu triibuline välimus on tegelikult petlik ja ma olen vähemalt pooleldi siiam?

Just nimelt, lugesite õieti. Siiam.

Minu ema on siiam ja kõik minu 4 venda olid siiamid, kuid mina ainsana perekonnast pärisin rohkem isa geenid ja sain omale triibulise kasuka. Ja just seepärast ma veel oma kodus ei olegi, kuigi kõik minu vennad on kodu saanud ja ka mu emmel on päriskodu olemas.

 

Kuid natuke nüüd minu minevikust: Minu elu algus ei olnud just lust ja lillepidu. Nimelt inimesed, kelle juures me sündisime, otsustas, et me ei ole siia ilma oodatud ning soovis meid koos meie emmega koos saata merekooli. Mis see täpsemini on, seda ma ei tea ja õnneks ei saanud ka teada, sest hästi see just ei kõla. Õnneks aga leidus üks tore tüdruk, kes kuulis, mis neil kohutavatel inimestel plaanis on ning tõi meid kõiki enda juurde koju. Sealt edasi on minu elu olnud nagu lust ja lillepidu. Siin, kus ma üles kasvanud olen, on soe, kõht on täis ja hea olla. Saab ka palju mängida, kuid puudu on veel päris oma kodu. Minu vennad ( siiamid ) saadavad ikka aeg ajalt tervitusi oma uuest kodust ja annavad teada, kui rahul nad seal on ja mis uusi põnevaid toite nad proovinud on ja mis uued mänguasjad neile ostetud on. Kehkenpüksid, vaat mis ma nendest arvan. Tulevad siin eputama ja nina alla hõõruma, et neil kõik nii hästi. Kuid küll ma neile veel näitan. Küll ka mina saan ükspäev selle päris oma kodu, kus mind väga väga väga armastatakse ( ja just minu imeilusa triibulise kasuka pärast ) ja kus ei loe, et ma ainult pooleldi siiam olen. Küll ka mina siis kuulutan kõva häälega, mis vahvat mulle kõik ostetud on ja mitu konservi mulle poest toodi.

 

 

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee