Pood
0

Kasside Turvakodu

MERCI – 09.01.2015

Sugu:
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At foster home

UUES KODUS!

ÜKS SAMETINE AITÄH!

“Kui me (leitud kassi nimi) leidsime, oli väljas erakordselt külm talveilm.”

Niimoodi algavad väga paljud meie lood, kas pole? Tore on see, et kui keegi sellist lugu üleüldse juba jutustama asub, on suure tõenäosusega lool ka õnnelik lõpp. Sest loo jutustaja on ju kassi muret kuulnud, kassi on märgatud ja tema lugu inimkeelde ümber pandud. Eks ikka selleks, et teda aidata.

Niisiis, kui Merci leiti oli erakordselt külm talveilm. Ja ta ei olnud mitte üksi. Tema kõhus oli neli kassilast, kelle peatne saabumine oli ilmselgelt vaid paari päeva küsimus. Nagu hiljem selgus, olid need lapsed Hilda, Brita, Kristofer ja Jakob, aga loomulikult ei teadnud siis nende nimesid veel keegi. Merci isegi ei olnud jõudnud mõelda, mis oma lastele nimeks panna. Muresid oli ilmselgelt rohkem kui aega nende lahendamiseks. Tulevase ema jõud aga hakkas tegelikult  tasapisi otsa saama ja see tõeänoliselt panigi teda astuma sammu, mida isepäised ja uhked tänavakassid teevad vaid viimases hädas – Merci pöördus oma mures inimese poole. Ta muidugi valis oma usaldusisikut hoolikalt. Seda selgete näojoonte ja sooja südamega prouat, kellele ta lõpuks oma palve esitas, oli ta  juba mõnda aega eemalt seiranud. Proua käis ikka ja jälle ühte majja, millest Merci rännutee tavaliselt mööda viis. Ühel hommikul võttiski tulevane kassiema oma julguse kokku
ja hakkas proual järel käima. Käis esimese päeva, sai kohe pai ja süüa, teise ja kolmanda päeva täpselt samamoodi. Neljas päev oli eriline –  ta sai tuppa sooja. Ja paari päeva pärast sai ta emaks.

See kõik läks uskumatult napilt ja seda õnne ei unusta Merci kunagi. Ta hoolitses oma poegade eest nagu tõeline väike emalõvi, samal ajal pidevalt murisedes “Mmmmrssii! Mmmmrrsssiii!”.Ja sellest ka loomulikult tema nimi – polnud mingit põhjust kahelda, et just niimoodi tänab ta hoiukodu perenaist! Ning muidugi kassijumalat, kes tema palvetele vastas.

Nüüd on Merci pojad suured ja Merci ise on lihtsalt üks sametine ja ülisõbralik kassipreili, kes selles elus rohkem emaks ei saa, aga neli last on ju nagunii ikka täitsa tubli tulemus! Talle on tehtud kõik vajalikud protseduurid ja ta on kojuminekuks täiesti valmis.

Niisiis, te teate küll, missugused on need lumehangest leitud kasside lugude õnnelikud lõpud, eksole? Kes tahab seda sel korral kirjutada, palun saata oma igavest päriskodutruudust tõotav kiri aadressile info@kassideturvakodu.ee. Vastuseks saate ühe erilise elulooga kaunitari. Ja tänu.

Merci! AITÄH!