Pood
0

Kasside Turvakodu

PISIKE PRÄÄNIK – 01.06.2015

Sugu: Female
Vanus: Under 1 year old
Asukoht: At foster home

UUES KODUS!

Pisike Präänik on üks üliarmas mänguhimuline kiisuplika. Tema jaoks ei ole tähtis, kas mänguasjaks on mänguhiir, tekk või siis näiteks hoopis kartul. (Õnneks on ta ilusti aru saanud nüüd ka, et näiteks inimeste varbad mängimiseks ei sobi.) Präänikule meeldib ka joosta ühest toast teise marsruudil, mille lõppsihtkohta teab ainult tema. Peale mängimise, armastab kiisuke ka paitamist ning magamist soojades kohtades (loe: inimese külje all).

Olgu, kui nüüd ausalt kõik rääkida ära, siis vahepeal võib Pisike Präänik tõesti veidike armukade olla ning leida, et just tema on see, kellele peaks tähelepanu pöörama. Kuigi kui nüüd ikka päris aus olla, siis ega Präänik oma „armukadedust“ muul moel välja ei näita, kui tulles nurrudes su külje alla ning end vaikselt sülle magama heites. Eks ta ole juba õppinud, et armsus ja armastus on ühe noore kassipreili parimad relvad!

Kui sellest kõigest veel tõesti ei piisa, siis Präänik oskab veel ka suurepäraselt sitsida. Eriti kui teda natukese meeleheaga meelitada.

Pisike Präänik ootab kirja aadressile info@kassideturvakodu.ee