Pood
0

Kasside Turvakodu

PROUA PALETT – 01.02.2015

Sugu: Female
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At foster home

UUES KODUS!

Proua Palett on rahuliku iseloomuga sõbralik kass; tõeline korraarmastajast Daam, kes pahandust ei tee. Proua üks tore omadus on näiteks see, et naudib inimeste seltskonda ning nende tähelepanu. Tegemist ei ole kindlasti kassiga, kes magab toa kauges nurgas, inimesi ignoreerides: Proua armastab olla samas ruumis teistega, eelistades enamasti just nende külje all magada. Proua oskab väga hinnata paisid, kõrva-tagant-sügamisi või kõhu-alt-kratsimisi ning olla nende eest tänulik. Koju tulles on kindel see, et kiisu tuleb sind alati uksele tervitama, rõõmsalt nurrudes, et sa lõpuks tagasi oled ometi ja ise kassikeeles seletades, kuidas ta sind igatses.

Ise arvame, et Proua on tegelikult väga haritud kass, kes eelmises elus on ilmselt reisinud mööda maailma ja tutvunud erinevate traditsioonide ja kommetega. Sest midagi on sellest ajast ka külge jäänud – nimelt meeldib Prouale kasutada tervitamiseks nö eskimote-tervitust (ehk maakeeli öeldes meeldib talle tervitamisel hõõruda ninasid kokku).

Muide – Proua sobib ideaalselt peredesse, kus ei suudeta otsustada, mis värvi kassi võtta. Milleks ometi piirduda ainult ühe värviga? Proua puhul tuleb kaasa terve värvipalett toone, kus igaüks leiab ka oma lemmikvärvi üles!

Proua Palett ootab kirju aadressile info@kassideturvakodu.ee