Pood
0

Kasside Turvakodu

PEPSI – 27.10.2014

Sugu: Female
Vanus: Under 1 year old
Asukoht: At foster home

UUES KODUS!

Pepsi leiti TTÜ parklast tublide noormeeste poolt. Kuidas või miks ta sinna sattus, pole teada. Tema käitumisest võib ainult aimata, et kunagi oli tal kodu olemas. Päris oma kodu.

Hoolimata oma tolmusest karvkattest ja mustast ninaotsast oli tal julgust palju. Hoiukodu teiste kassidega sõbraks saamiseks kulus tal ainult päevake, sõi ta isuga- sööb siiani. Üle saab lakutud nii enda kui kõigi teiste toidukausid. Krõbinatega meeldib talle alati enne söömist ka veidi mängida.

Mängida meeldib Pepsile üldse väga palju. Seda ta teeb nii üksi, inimeste kui teiste kiisudega. Olenemata ajast. Kui öösel, kui tuled on kustus, tuleb Pepsi alati inimese lähedale. Sest lisaks mängimisele meeldib ta väga pai saada, inimese peal pikutada või lihtsalt jalgade juures magada. Ja tänutäheks kõige eest lööb ta mõnusalt nurru ja laseb sul tänulikult oma imepehmet karva paitada.

Pepsi  on kaunis must-valge kiisutüduk, kes on imeline kaaslane nii karvastele kui vähemkarvastele sõpradele. Oma suurte silmadega otsa vaadates sulatab ta kõigi südamed. Tema energilise rübliku kesta all peitub ehtne kaisukas kiisu.

Puudu on tal ainult päris oma kodu, oma pere, omad mängukaaslase.

Pepsi ootab kirju aadressile info@kassideturvakodu.ee