Pood
0

Kasside Turvakodu

FREDERICA – 31.01.2015

Sugu: Female
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At the shelter

UUES KODUS!

Fredericat vaadates jääb silm puhkama. Ta on lihtsalt nii ilus, et siin polegi palju sõnu vaja. Küll aga on selle uskumatu ilu taga veelgi uskumatult parem iseloom.
Jah, tegemist on imeliselt hea ja kauni kassitüdrukuga.
Frederica on tõeline staar selle kõige paremas tähenduses. Avaldus see Turvakodu selleaastase kalendri pildistamise käigus. Nõtke hüppega saabus ta igale uuele võtteplatsile, seadis sisse oma kõige parema poosi ja jäi looritatud pilgul fotoaparaadi sähvatusi ootama.
Kerge muigega vaatas ta pealt, kuidas Musja pahuralt seebimulle jõllitas või Jossu kevadiselt võtteplatsilt põgeneda püüdis.  Frederica arvates oleks võinud vabalt terve kalender olla tema isiku-kalender, sest tõepoolest – jagus selle väikese kaunitari pilte igasse sessiooni.
Ja kui meie pisike modell ära väsis, keris ta end mõnusalt sülle magama.

Selline ta on – tõeline staar – imekaunis, heasüdamlik, kõigile meeldiv, tasakaalukas, enesekindel, süle armastav, vajadusel ambitsioonikas, lähedust nautiv… ja muidugi ääretult fotogeeniline!
Mida veel ühelt kassilt tahta? Tõestus peegeldub piltidelt.

Frederica ootab endale väärilist kodu, kes oskab kõiki neid omadusi hinnata!
Ta on noor kassilaps, kes on tänaseks steriliseeritud, vaktsineeritud ja kiibitud ning  valmis kasvõi täna õhtul koju minema.
Kirjuta meile – info@kassideturvakodu.ee ja tule meie väiksele staarile külla!

Frederica on steriliseeritud, vaktsineeritud ja kiibitud. Turvakodus alates 06.09.2014.