Pood
0

Kasside Turvakodu

LUCIFER – 11.11.2014

Sugu: Male
Vanus: Under 1 year old
Asukoht: At foster home

UUES KODUS!

Lucifer – kõige suurema nurrumootoriga kaisulõvi tahaks juba väga-väga päris oma kodus olla.

See valge iludus on leitud endise Tallinnast ühe hoone eest, suure konteineri alt. Nii nagu kõikide teiste tänavakasside elu, ei ole ka tema elu olnud kerge. Kassilapsel on jäänud mängimata mängud, puudunud hellad paid ja soe kodu. Iga päev mõlkus Luciferi meelel nälg ja küsimus, kus ma tänase öö veedan, et oleks turvaline ja pisutki soojem, kui lageda taeva all?

Kõik see muutus ühel jaheda võitu septembri kuu õhtupoolikul, kui üks juhuslik möödakäija märkas kõhnat ja pisikest Luciferi veeloigust vett joomas ja hääletult näugumas. Möödakäijal ei olnud südant seda kassilast sinna enam jätta. Püüda ei olnud teda vajagi, nii kui tundis pasteedi lõhna, astus kiisu ettevaatlikult lähemale, kuniks oli nii lähedal, et sai ta sülle haarata ja kaasa võtta.

Edasi võttis Luciferi leidnud neiu ühendust Kasside Turvakoduga ning seadis sammud loomade kliinikusse. Seal selgus, et kiisul on herpes ja ilmselt mitte esimest korda.

Nüüdseks on Lucifer terve, kastreeritud ja vaktsineeritud ning hoiukodus päriskodu ootel.

Lucifer on kassipoiss, kes otsib väga inimese lähedust ja hella pai. Mitte ükski pilk temale, pai või kaisutus ei jää nurruga tänamata. Nurrumootor töötab pidevalt. Veel on kassipoiss väga mänguhimuline ning seisab hea selle eest, et kõik mängimata jäänud mängud nüüd mängitud saaks. Peale mängu ei ole midagi paremat, kui ennast inimese süles magama nurruda.

Lucifer on tubli ja oskab kasutada liivakasti. Ei oska öelda, kuidas teistesse loomadesse suhtub, kuid oma hooliva ja väga sõbraliku iseloomu tõttu ei tohiks teised loomad olla probleemiks.

Kui just Sina soovid olla selle armsa valge kassipoisi päriskodu, siis võtta ühendust info@kassideturvakodu.ee