Pood
0

Kasside Turvakodu

BRIT – 03.11.2014

Sugu: Male
Vanus: Under 1 year old
Asukoht: At foster home

UUES KODUS!

Väike, briti tõugu kassipoegadele sarnase ümmarguse pea, paksude põskede ja koheva lokkis karvaga kassitups leiti Kehrast. Üksinda, suure maja eest. Kiisu oli sinna poetatud ilmselt öösel, sest hommikul leides oli ta juba tugevalt külma saanud. Seepärast kiirustas leidja temaga kohe ka arstile, kus selgus, et kassilaps on kodune ja puhas ning raviks piisab vaid veidist silmasalvist ja paljust poputamisest.
Enne uude koju minekut saab ta kindlasti ka kõik kassipoegadele kohustuslikud parasiiditõrjed ja kiibi. Vaktsiini tegemine peaks jääma küll aga juba uue pere kanda, sest kuna see väike lokkis tondu on hetkel alles kolmenädalane, siis tuleb vaktsineerimisega veel üle kuu aja oodata – nimelt ei ole vaktsiini mõtet teha enne, kui kassipoeg on saanud kahe kuuseks. Arstid ütlevad, et noorematele loomadele tehtud vaktsiin lihtsalt ei mõju nii nagu peaks!

Kui Sinu pere tunneb sellest väiksest lokilisest tegelasest puudust ja tahaksite talle sooja kodu, toredaid mänguseltsilisi ja palju hellust pakkuda, siis ole hea, kirjuta meile info@kassideturvakodu.ee

Kiisupoeg juba sööb ise ja on peagi valmis oma koju minema!