Pood
0

Kasside Turvakodu

RUUDI – 02.10.2014

Sugu: Male
Vanus: Under 1 year old
Asukoht: At foster home

Ruudi on umbes 3-4 kuune kassipoiss, kes ilmus ühe Laitse suvekodu hoovile mai keskpaigas, näljasena ja suure nutuga. Kuid Laitse suvila on Ruudile vaid ajutine peatuspaik – kassipoisi suurimaks sooviks on jõuda ruttu-ruttu oma päriskoju.

Tegemist on ilmselt algselt koduse kassipojaga. Nimelt niipea, kui avada kassidele mõeldud transpordipuuri uks, läheb Ruudi  momentaalselt puuri. Justkui tahaks öelda, et viige mind nüüd mu koju tagasi. Ja nüüd ongi nii – kogu uneaja veedab ta alati avatud uksega puuris.

Ruudi on väga sõbralik, tahab olla inimeste lähedal – nurrub ja sõtkub käppadega, kuigi paisid veel väga ei usalda ja sülle ka veel ei tule, selle jaoks on vaja veel natuke aega ja harjumist:)

Ruudi parimaks sõbraks on majapidamises pesitsev õuesiil, kellega mõnikord jagatakse lausa toidukaussi. Kassipojale omaselt on Ruudi väga mänguhimuline ja eriti meeldivad talle mänguasjad, mis on riputatud nööri otsa ja millele saab hüpeldes jahti pidada. Mänguhoos on Ruudit kergem ka silitada, siis ununeb kiiremini, et keegi teda puudutas. Hetkeks tõmbub küll eemale, aga mänguhimu on ikka paihirmust suurem:)

Ruudi on saanud parasiiditõrje ning saab enne uude koju minekut ka kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud.

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee