Pood
0

Kasside Turvakodu

HALLMÕMMIK – 13.10.2014

Sugu: Male
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At foster home
UUES KODUS!
Hallmõmmik on kass, kes on oma nime väärt. Kui tema peale vaadata, siis ta ongi nagu suur mõmmik. Suur, karvane, sõbralik. Ei, ta pole mitte paks, ärge saage valesti aru, vaid just suur. Kuid sama suur nagu ta ise on, on ka tema süda. Hallmõmmik ei ole kuri nagu metsamõmmikud vaid suur, pehme, armas ja kaissu sobiv nagu kaisumõmmi.
Ja kaissu ta just kõige paremini sobibki. Kuigi ta ei ütle ka ära süles olemisest. Süles olles paneb ta käpad su kaela ümber, musitab sind, hõõrub oma nägu sinu oma vastu ja näitab igati üles oma armastust ja kiindumust. Mõmmik on ideaalne kodukass. Rahulik ja suursugune.
Kahjuks on aga Mõmmikul vaid üks silm, kuid see ei vähenda tema ilu karvavõrdki ja ei sega teda kuidagi. Kuhu ta oma silma jättis, seda võime me vaid oletada.
Hallmõmmik ei ole tüüpiline tänavakass. Alles hiljaaegu oli tal veel kodu ja pere. Kuid pere müüs maja maha ja nende uude ellu ja uude koju Mõmmik enam ei mahtunud. Ei mahtunud see imearmas Mõmmik ka uue, maja ostnud pere ellu ja nii ta hulkus sihitult õues, üksi, kurvastades.
Hetkel on Mõmmik küll taas soojas, saab ka igapäevaselt süüa ning ei pea enam sihitult õues hulkuma, kuid tema hinges on veel nukrus sellest reetmisest ja igatsus pere järgi, kuhu kuuluda.
Kui sinu elus ja sinu kodus on ruumi ühele suurele elus Kaisumõmmile, siis kirjuta meile ja vii oma kiisu koju.