Pood
0

Kasside Turvakodu

HUNDIKE – 02.04.2016

Sugu: Male
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At the shelter

UUES KODUS KOOS TONDIKESEGA!

KAKS LAHUTAMATUT SÕPRA – HUNDIKE JA TONDIKE ÜHISE KODU OOTEL.

Turvakodusse jõuab kasse Eesti erinevaist paigust, paljudel tekivad omavahel sõprussuhted, osad eelistavad kaaslasteks meie vabatahtlikke, kuid sellist piiritut ja jäägitut – päev-päevalt ja külg-külje kõrval jäägitut sõprust kohtab harva, nagu on tekkinud musta Tondikese ja valge kasukaga Hundikese vahel.Ei ole asja, mida koos ei tehta – koos magatakse, koos pestakse, koos võetakse mängutuurid üles ja käiakse söögikausi juures nosimas, koos on ju kõige parem.

Tondike on tumeda karvkattega suurt karu meenutav jõulise ent siiski elegantse olemusega kass, kes teeb aga jutustama hakates kõige armsamat pisikesele kassipojale omast häält, mis sulatab iga südame. Seevastu on tema nurrumootor mehine ja vali ning see läheb tööle siis kui talle pai teha. Sellest tulenevat heaolu tunnet näitab ta välja ennast nii pikaks kui võimalik sirutades.

Hundike on aga pigem tagasihoidlik noormees, kes huviga piilub inimese tegemisi nurga tagant ning teda luurates ja jälitades, paisid Hundike veel pelgab. Siiski meeldib talle meeletult mängida, mängida neid kassi mänge, mis tänava elu tõttu mängimata jäid. Lisaks joostakse koos ja teineteist taga ajades mänguhoos mööda tube nii kiiresti, et vaid sabaotsa jõuad märgata.Sellised vahvad poisid elavad Turvakodus. Imearmsad, omamoodi ja teineteist täiendavad. Tõeliselt armas komplekt kahest sõbrast, kes võiks parimateks sõpradeks jääda elu lõpuni.

Hundikesel ja Tondikesel on aeg minna koju. Koos. Oma esimesse kodusse. Kirjuta kassipoistele info@kassideturvakodu.ee ja tule meie mõnusate sõpradega tutvuma.

Hundike on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Ta ootab Turvakodus oma uut peret alates 29.08.2014.