Pood
0

Kasside Turvakodu

AILEEN – 11.11.2014

Sugu: Female
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At the shelter

UUES KODUS!

SUVEKASS AILEEN – IDEAALNE KAASLANE IGAL AASTAAJAL!

Aileen on suvekass. Esiteks suvekass selles nukras mõttes – üks neist kassidest, keda on kunagi armastatud vaid ühe suve jagu ja siis suvilasse maha jäetud. Kui Aileen septembri lõpus ühest suvilapiirkonnast Turvakodu hoole alla sattus, oli tegemist ühe äärmiselt nälginud ja kurvameelse loomakesega. Kassineiu ise küll ei kurtnud millegi üle, kuid tema läbitud katsumuste karmust võis lugeda lausa tema kontidelt, mis pea kõik tema nahast läbi kumasid.

Aileen aga oskas tema ellu äkitsi saabunud hoolt ja armastust hinnata ja vastu võtta ning hakkas jõudsasti kosuma. Üsna pea tuli nõnda välja ka tema kui suvekassi päikeselisem pool – rõõmus ja vahva iseloom. Aileen armastab väga inimeste lähedust, on avatud suhtleja ja leiab uusi sõpru päris kiiresti. Üle kõige sooviks Aileen muidugi endale nüüd eluaegseid lojaalseid sõpru – oma pärisperekonda, kellega koos nautida sooja äraolemist kõigil neljal aastaajal (ja jalal).

Kui Sulle tundub, et Sina võiksid olla hallikarvalise Aileeni pereliige, siis palun kirjuta talle aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Aileenile on tehtud vaktsiinid, paigaldatud kiip ja ta on steriliseeritud ja ta väga väga ootab Sinu kirja juba alates 30.09.2014