Pood
0

Kasside Turvakodu

SIMONA – 31.07.2017

Sugu: Female
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At the shelter

UUES KODUS!

 

SIMONA KOLM PIKKA AASTAT KODU OOTUST… KAUA VEEL?

Simona on armas siiruviiruline kassitirts, kes ootab oma päriskodu turvakodus juba kolm aastat. Ta on üks turvakodu kauaaegseimatest asukatest, kuid siiani ei paista tema päriskodu mitte kusagilt. Simona on näinud niivõrd paljude kasside tulekuid ja minekuid, kuid tema… Tema ootab seda õiget ikka veel.

Ilmselt ei ole ta veel kohanud neid õigeid ja häid inimesi, kes temaga enam selliselt ei käituks, nagu enne Turvakodusse jõudmist. Nimelt Simona lihtsalt unustati. Või pigem „unustati“. See habras kassike on leitud suvilapiirkonnast, kus paljudel suve alguses võetud kassipoegadel on sügise saabudes ühine saatus – jääda perest maha. Perest, kellega sai suve ja ühtlasi ka oma kassipojaelu üheskoos alustatud. Kellega üheskoos sai mängida, nautida sülesoojust grilliõhtutel, tervitada rannast saabujaid… Kuid sügisel, kui pererahvas tagasi linnakorterisse kolis, ei olnud mingil põhjusel kassikese jaoks seal enam ruumi..

Nii ootabki Simona Turvakodus nüüd oma uut peret. Varsti juba kolm aastat. Simona ei taha enam oodata, ta tahab koju.

Kui Simona võitis Sinu südame, siis kirjuta talle info@kassideturvakodu.ee! Ta ootab Sind nii-nii väga!

Simona ootab enda uut peret Turvakodus alates 09.08.2014. Ta on kiibitud, steriliseeritud, vaktsineeritud, saanud parasiiditõrjed ning omab lemmikloomapassi.