Pood
0

Kasside Turvakodu

CHARLOTTE – 09.11.2014

Sugu: Female
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At foster home

UUES KODUS!

Kes ei teaks raamatut ,, Charlotte koob võrku “? Ah et ikkagi on inimesi, kes ei tea? Aga siin ongi seniste “patuste” võimalus: raamatu asemel on kodu otsimas kiisu, Charlotte. Päris kiisu, päris sõber, päris elusolend, päris pereliige.

Charlotte on noor ja hästi sõbralik ja kompleksivaba kiisupreili. Loomake kellel on ,nagu enamikel tänavakiisudest, kunagi olnud kodu. No me muidugi ei tea kahjuks, kas on ta olnud mõne pensionärist proua lemmik, diivanikaunistus või hoopis kuulunud pisut suuremasse peresse või miks ta üldse hüljati.

Kuid ega see ei olegi oluline enam, sest Charolotte on valmis oma mineviku unustama ning kinkima oma armastuse ja südame perele, kes teda enam ei hülgaks.

Charlotte lugu, nagu iga teise tänavakiisu lugu, on taas kurb: teadmata arvu päevi istus ta õnnetult  leidis koguaeg ühe koha peal, Pelgulinnas ühe tänavakioski juures. Õnneks kioskitädidel oli südant anda talle aeg-ajalt miskit hamba alla.

Kiisu oli kõhna, kurbade silmadega ja otsis aina kontakti möödujatega, kuid mitte keegi ei peatunud, mitte keegi ei hoolinud. Kuid ükskord tuli ka Charlotte päev! Nimelt: kord sammus temast mööda üks tõeliselt suure südamega inimene! Kiisuprintsess Charlotte ei lasknud sel võimalusel mööda lihtsalt minna! Ta lasi end vastuvaidlemata sülle võtta, nagu teades, et vot siit peale läheb tal ainult paremaks kõik! Et tema helge tulevik on lõpuks ometi saabunud. Et enam keegi ei lükka eemal. Et enam ei ole nälga ega külma. Kõik see, millest ta tänaval olles nii pikalt unistas.

Teekond koduni, esialgu küll ajutiseni, kuid siiski KODUNI, ei olnud pikk. Vaid mõni tänavavahe, kuid Charlotte oli terve tee rahulik ja nautis inimese soojust ja lähedust.

Ka kodus seadis ta end kohe sisse nagu ta olekski sinna kuulunud.

Kahjuks aga ei ole Charlottel võimalik sinna koju päriseks jääda ja nii seetõttu otsime kiisuprintsessile uut kodu.

Kui Sina leiad, et Sul on kodus üle üks pisike puhkepadi, üks pisike söögikausike, üks pisike kohake aknal ning samas on Sul hinges tunne, et kõige selle kõrval on Sul puudu üks suur hingesõber .. siis see on Sinu võimalus: Charlotte hoiukodu ootab Sinu kõnet ning edasine oleks juba ajalugu:)

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee