Pood
0

Kasside Turvakodu

HOMMIKUKOHV – 19.10.2014

Sugu: Female
Vanus: Under 1 year old
Asukoht: At foster home
UUES KODUS!
Tegusa päeva alus on hästi alanud hommik. Just hommiku esimesed hetked on need, mille järgi võib eeldada, et täna tuleb üks hiiglama hea päev. Ideaalis tuuakse veel tee või kohv või lausa hommikusöök otse voodisse. Aga veelgi vahvam on kui hommikukohv ise tuleb voodisse:) Nimelt ongi olemas selline särtsakas süsimust kiisupreili, Hommikukohv, kes ise tatsab äratuseks teile voodisse. Ei anna see must iludus enne rahu, kui ilmselgelt kõik-see-mees on silmad lahti ning kribinal-krabinal valmis kiisupreilile kõik oma tähelepanu koondama. Seega kohe kindlasti pole teil selle printsessiga enam kunagi muret, et magate sisse. Pigem olete edaspidi Hommikukohvi abiga krapsti üleval juba enne kukke-koitu ning sedasi on päevad pikemad ning teguderohkemad!
Ja pealegi: samuti pole teil enam kunagi vaja muret tunda, et teil võiks kodus igav hakata või veelgi hullem, et võite tunda end üksikuna. Need ajad oleks Hommikukohviga küll möödas, sest küll printsess juba leiab ka teile tegevuse. Võite näiteks teda tundide kaupa sügada-paitada-kallistada. Paremal juhul saate äkki kohakese teleka ees diivanilgi istumiseks:)
Ja pärast kurnavat tööpäeva koju minnes on alati olemas keegi kes teid kindlasti koju ootab. Jõuate vaevalt ukse avada ja toidukoti maha panna, kui Hommikukohv juba tervitama tõttab. Pole kunagi vaja muret tunda oma kokakunsti või serveerimisoskuste pärast, sest Hommikukohv oskab teie pingutusi vääriliselt hinnata:)
Kui vajate head kuulajat, mõnusat seltsilist ning head hommikust äratajat, siis Hommikukohv on valmis teile appi tõttama!:)

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee