Pood
0

Kasside Turvakodu

BOBBY – 25.10.2014

Sugu: Male
Vanus: Under 1 year old
Asukoht: At foster home

UUES KODUS!

Nii. Täna on Bobbyl viis varvast. Või oli neli? Jummel, lugemine läks sassi! Bobby mõtleb. Varvastega on igavene häda. Kui võtta ainult tagumised käpad, siis on varbaid kokku…ee….kümme? Aga kui esimesed ka, siis oleks kokku…..ee….üle kümne?
Üks on kindel, matemaatikut Bobbyst ei kasva. Temast kasvab hoopis üks tore ja tubli kodukass, kellel ongi pidevalt ees selline nägu, nagu oleks tal peas palju toredaid, salajasi mõtteid. Bobbyle on väga iseloomulik, et ta unustab end kuskile istuma ja mõtlema. Toidukausi ette, voodi peale, kasside kratsipuule, inimese sülle. See väike totu on unistaja suure algustähega. Pehme ja soe, sõbralik ja armas. Valmis oma koju minema.

Väike unistaja (ja arvutamises mitte eriti tugev) Bobby ootab oma perekonda endale järele hoiukodus Põhja-Tallinnas. Tema hobiks on varbad (nii enda kui inimeste omad) ja lemmiksöögiks Royal Canini Kitteni krõbinad koos värske kohvikoorega. Ta oskab liivakastis käia ja ise süüa, nurru lüüa ja diivanikatte alla ronida. Kõigele lisaks on Bobby saanud juba kõik väikestele kassidele kohustuslikud parasiiditõrjed ja isikliku kiibi koos passiga.

Kirjuta Bobbyle ja kui Sul veab, saate juba esimesest septembrist koos matemaatikat õppima hakata.

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee