Pood
0

Kasside Turvakodu

BENNY – 04.12.2014

Sugu: Male
Vanus: Under 1 year old
Asukoht: At foster home

UUES KODUS!

Benny on paarikuune kassipoiss, kel on tõeliselt vedanud, sest just temal,õnnestus pääseda tänavalt hoiukodusse, kus oodata uut kodu, õppida korralikke kombeid ja saada tõeliseks uhkeks ning vöödiliseks padjakassiks.
Lapsepõlv on Bennyl ilus, aga samas ka raske. Sündinud viiepojalises perekonnas ühes räpases kuuris, kus juba ees olid teise emakassi neli paarinädalat vanemat poega, kellega kasvades tore mängida oli. Suvine kalamaja hoov pakkus palju avastamist. Oli turvline ja muretu. Majarahvas toitis ja puudu oli vaid päiris inimlik puhas kodu ja pehme puhas pesa.
Kui turvakodu vabatahtlikud poegi püüdma tulid, õnnestus Bennyl peitu jääda ja läks veel mitu nädalat, enne kui tema tervis muutus nii halvaks, et peaaegu vabatahtlikult lasi end kinni võtta ja hoiukodusse toimetada. Tegu oli nohuviirusega, mis ei laknud isegi toidu lõhna tunda ja vaene väike Benny oli peenike ja alakaalus nagu linnuluu. Ka kasvus oli ta õdedele vendadele märgatavalt alla jäänud.
Kiiresti said aga mured murtud, nohu ravitud ja hea tuju taastatud. Benny on nüüd hoiul ja harjub koduse eluga. Omab uhket kiipi ja valmistub minema vaktsineerimisele.
Kui Sulle pisike Benny meeldib, siis kirjuta talle info@kassideturvakodu.ee