Pood
0

Kasside Turvakodu

PIUKSU – 11.07.2014

Sugu: Male
Vanus: Under 1 year old
Asukoht: At foster home

UUES KODUS!

Piuksu on kuskil 1,5 kuu vanune kassipoeg. Esialgu me tema päris täpset vanust ei tea, sest arstil on veel käimata, Piuksu on olnud meil alles loetud päevad ja tegeleb siiamaani magamise, söömise ja piuksumisega, nagu beebid ikka. Ta on koheva karvaga ja hõbehallitähniline, ainult käpaotsad ja rinnaesine on valged. Ahjaa – valged vurrud on tal ka!
Esialgu saanud ainult ussirohu ja palju-palju kassipoegadele mõeldud piima, aga juba hakkab vaikselt ka konservi lakkuma. Täna oli selline kena päev, mil Piuksu avastas enda hambad :). Ta istus, vaatas enda ees olevat piimataldrikut ja siis, selle asemel, et hakata piima limpsima, hakkas hoopis taldriku äärt närima. No uued hambad on ju nii ägedad noh.
Piuksu suurim sõber pere kuueaastane poisipõnn, kes käib Piuksuga ringi hommikust õhtuni, koos süüakse, koos minnakse magama, koos mängitakse ja viimastel päevadel käiakse ka koos hambaid pesemas. Piuksu muidugi kraanikausini ise ei ulata, teda tuleb sinna üles tõsta ja seal ta siis vaatab, suu ammuli, kuidas hambahari suriseb. Nii et jah, hambad on hetkel Piuksul kuum teema ja paistab, et kui Piuksu suureks kasvab, saab temast hambaarst.

Piuksule saad kirjutada meiliaadressil info@kassideturvakodu.ee ja enne uude koju minekut saab Piuksu ka kiibi, vaktsiini jaoks on ta veel liiga väike.