Pood
0

Kasside Turvakodu

PÄTU – 26.05.2014

Sugu: Male
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At foster home

UUES KODUS!

Pätu on valge koheva kasukaga noor kassipoiss. Tema vanuseks on täpselt 2,5 aastat ning ta on oma elu parimates aastates ning täis elujõudu. Pätu on iseloomult pigem natuke eraklik ja mõnuleks üksinda diivaninurgas kui istuks 24/7 perenaise süles. Kuid sellest hoolimata võtab Pätu alati pere tegemistest osa – mis sest, et kaugel kapi otsas või diivaninurgas. Pätu lemmik inimesteks on kujunenud väikesed armsad ja kilkavad lapsed. Olgu siis need kasvõi igas vanuses rõõmurullid – see ei olegi tähtis, sest Pätule meeldib laste seltskonda väga nautida.

Kassipoisil on aga üks mure. See on üks mure, mida ta on hoidnud endale. Kuid aja möödudes kasvab mure suuremaks. Nimelt kassipoiss peab oma praeguse pere juurest lahkuma. Ta peab maha jätma oma lemmikuks kujunenud diivaninurga, kus ta päikese paitavate kiirte all ennast soojendas. Ta peab loobuma tuttavatest pere paikätest, kes tema pikakarvalise kasuka seas mustreid joonistasid. Ta ei kuule enam tuttavaks ja armsaks saanud pere pisema liikme rõõmust kilkavat häält. Ta ei saa enam jahti pidada mänguhiirtele, mis on toanurka haigutama jäänud ja millele oleks just paras hetk peale hüpata. Pätu on õnnetu. Pätu peab pere juurest lahkuma pere pisikese liikme allergia pärast.

Pätu on kastreeritud ja saab enne uude koju minemist kiibitud, vaktsineeritud ja parasiiditõrje.

Kas Sinu südames on üks koht, kuhu mahuks iseloomult eraklik kuid lapsi armastav valge pikakarvaline graatsiline kassipoiss? Kui jah, siis palun kirjuta meile aadressil
info@kassideturvakodu.ee