Pood
0

Kasside Turvakodu

LIISA – 29.05.2014

Sugu: Female
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At foster home

UUES KODUS!

 

Mõni päev tagasi saime kirja ühelt kodult. Kurva sisuga kirja, millel kaasas pilt õnnetu ilmega valgest kassist. Valge kassi nimi on Liisa ja tema lugu on siin:

“Liisa sündis 2011. a suvel kodustes tingimustes ning kolis kahe kuu vanuselt elama Tallinnasse korterisse. Umbes poole aastaselt sai Liisa steriliseeritud, vaktsineeritud ja passiga varustatud. Kuni tänaseni ongi Liisa veetud oma aja samas Tallinna korteris ning suviti teinud mõned reisid autoga nädalaks-paariks maale, kus samuti on olnud alati vaid toas.

Pidev kontakt inimestega (ka pisikeste lastega) on ta iseloomu vorminud väga seltsivaks. Ta otsib koguaeg lähedust ning nurub pai. Ronib tihti sülle ning armastab tukastada pereliikmete vahetus läheduses (sh. laste voodijalutsis). Võõraste inimestega loob suhteliselt kiiresti kontakti ja saab väga hästi läbi.

Kahe aasta ja 9 kuu vanusena on ta täna veel täiesti mänguline ning armastab kas nööri ja palli taga ajada. Kehakaal on tal pigem väike ning selle tõttu on ta mängides ka väga väle. Kahjuks ei ole elu-olu võimaldanud temaga viimasel ajal piisavalt tihti mängida ning see on Liisa meele kurvemaks teinud. Küüsi teritab korralikult tema jaoks seinale kinnitatud kraapimismatte kasutades ja tervisega pole Liisal iialgi probleeme olnud.

Seoses ettenägematute elukorralduste muudatustega on tekkinud kahjuks kurb situatsioon, kus Liisat ei ole enam võimalik peres hoida ning seetõttu otsime talle uut kodu.”

Kui Sinu perest on puudu just üks pisike valge Liisa, kirjuta palun meile aadressil info@kassideturvakodu.ee