Pood
0

Kasside Turvakodu

SINI – 28.02.2015

Sugu: Female
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At foster home

UUES KODUS!

Sini on süsimusta pika, angoora-tüüpi karvaga sõbralik nooruke kass. Veidi solvunud näoga – sest kuna temas on ka pisut pärslaseverd, on ta nina veidi lömmis ja nägu veidi teistsugune kui tavalistel kassidel. Ning muidugi on ta ka väga koheva ja läikiva kasukaga.

Sini kaalus leides ainult kaks kilo, mis on täiskasvanud kassi kohta ikka väga vähe. Nüüd on Sini õnneks kosunud ja inimestele väga tänulik. Ta on tasane nurruja, Turvakodus veidi kurvakene veel ja mängida ning teiste temavanuste noorte kasside kombel ringi hüpata-trallitada ta veel väga ei julge, aga pimedas juba veeretab pallikesi vaikselt mööda põrandat :). Ja tema lemmikoht on ikka inimesel süles, süles tunneb ta end kindlana.
Sini hoiab inimesi väga ja seepärast loodame, et ka selle ilusa looma hingehaavad saavad peagi terveks, ta ei võpata enam iga krõpsu peale ning leiame talle kodu, kus teda hoitakse ja kus ta end viimaks ometi turvaliselt tunneks. Üks on kindel – kuna Sini kardab teisi kasse, peaks ta jääma uues kodus ainsaks kassiks.

Sini on noor, paariaastane emane kassike, kes saabus Turvakodusse 08.02.2015 ja on steriliseeritud, kiibitud ning vaktsineeritud.

Ja kes ootab pikisilmi oma elu teist, seekord paremat kodu. Kodu, mis jääks..

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee