Pood
0

Kasside Turvakodu

HEDVIG – 19.10.2014

Sugu: Female
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At the shelter

UUES KODUS!

Sisekaitseakadeemiast tulevad parimad politseinikud, päästjad, maksuametnikud ja piirivalvurid. See on akadeemia, kust tulevad parimad spetsialistid sisejulgeoleku valdkonnas. Hedvig tuleb Sisekaitseakadeemiast (selle territooriumilt) ja ta on parim! Ta on apelsinikarva oranzi kasukaga kassipreili, kes võiks just Sinu kodus olla parim julgeoleku eest vastutav kass! Olgugi, et Hedvig on esialgu natuke arglik ja ehmatab väiksema hääle peale, siis sellest hoolimata on Hedvigi süda suur kaitsmaks oma territooriumi ja oma tulevast uut pererahvast. Tema suur süda võtaks hea meelega vastu kodusoojuse ja oma uue perekonna hoolitsuse kui talle antakse see võimalus.

Hedvigil ei ole aga seda õiget ja armsat pererahvast, kelle eest seista ja käpad püsti tõsta kui midagi ei meeldi. Ta valvaks meeleldi pererahva und ning jälgiks läbi akna kraaksuvaid vareseid, kes teevad taeva all piruette. Proovigu nad ainult lähema tulla – Hedvig ajab kõik nad minema. “Mis nad tulevad siia meie õue peale kaklema!?” : mõtleb tasakesi Hedvig. “Minge ära ja ärge tulge siia kodurahu rikkuma. Kraaksuke ja tiirutage mujal!”

Selles oleme veendunud, et Hedvig seisab oma pere eest ja on valmis nende heaks tegema kõike aga kui nüüd tuua Hedvigi kohta välja kõige olulisem märksõna, siis oleks see järgmine:

Maailma parem kass!

Hedvig ootab nii lootusrikkalt südamlike kirju koos kodupakkumistega. Ole nii armas ja kirjuta Hedvigule aadressil info@kassideturvakodu.ee

Hedvig on kiibitud, steriliseeritud, vaktsineeritud ning ootab oma uut kodu Turvakodu alates 27.04.2014

 

Tutvu ka teiste Sisekaitseakadeemia kolooniast pärit kassidega:

Alice

Felix

Persik

Virsik

Marmor

Victoria

Axel