Pood
0

Kasside Turvakodu

SEBASTIAN – 31.08.2014

Sugu: Male
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At the shelter

UUES KODUS!

SEBASTIAN – ELU UUE PEATÜKI LÄVEL

Sebastianil on kindlasti kunagi olnud kodu. Seda näitab tema jäägitu kiinduvus, piiritu sõbralikkus ning usaldus ja usk inimesse.
Miks ühel õhtupoolikul  see väike kass paluvalt lumehanges püherdas ning end möödujatele kaasa pakkus, teab vaid Sebastian ise.

Kodutuks oli ta jäänud ning sellest kõneles kõik – tema jõuetu keha ning lootuse kaotanud pilk.
Kõigepealt sattus Sebastian Viljandi varjupaika ning sealt järgmisel päeval Turvakodu hoole alla. Ta oli väga haige, luudel vaid nahk. Sebastian, täiskasvanud isane kass, kaalus 2,3 kilo.

See väike elu olekski ilmselt seal Türil lumehanges lõppenud, aga Sebastian oli otsustanud teisiti. Lüüa lukku too elu peatükk ning asuda uue ootele.

Pealtnäha tavaline kass, on Sebastianis tegelikult kõik väga eriline.  Ta on eriliselt ja erakordselt sõbralik ja tähelepanelik. Tema suurtes ja ilmekates silmades peegeldub kõrvuti kogu maailma kogemus ja kassipojalik mängulust. Ta ei jää sammugi inimesest maha, vaid kõnnib truult su kõrval. Ta mängib kirglikult nagu väike koerakutsikas ning järgmisel hetkel on hell ja pehme nagu tilluke kassipoeg. Ta naudib lindude vaatemängu akna taga, kuid lepib ka televiisorist tulevate loodusdokidega.
Sebastian on tõeline abimees. Maitsetaimede istutusprotsessis osales laitmatult. Istus kõrval ja vaatas. Ei seganud, vaid korra käpaga katsus, kas muld on ikka piisavalt niiske ja kobe.
Armastab lapsi ja teisi loomi, kui mängimisest ja kappamisest väsib, poeb inimese lähedale, sealjuures hästi viisakalt kas toetab oma pea inimese käele või juurde. Hästi omapäraselt seltskondlik on, mina tulen ja olen, aga ma üldse ei sega.
Sebastian on kõike rohkem kui üks maailma parim kass. Ta on leplik ja arusaaja, hooliv ja mõistev. Saab suurepärasell läbi kõigi ja kõigega ning on lihtsalt TÄNULIK. Tänulik selle võimaluse eest uueks elu peatükiks.
Vaja on vaid leida see õige kodu, kellega koos sellest peatükist rõõmu tunda.

Sebastian ootab Turvakodus oma uut kodu alates 22.08.2014.

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee