Pood
0

Kasside Turvakodu

KARLA – 25.08.2014

Sugu: Male
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At foster home

UUES KODUS!

See oli lumine ja külm talvepäev. Nagu nad ikka tihti olema kipuvad. Ühe Nõmme eramaja perenaine oli oma igapäevatoimetustega ametis, kui märkas äkki verandal üht silmapaari. Nii nukrat silmapaari, et talle kohe ei meenunudki, millal ja kas üldse keegi kunagi varem teda nõnda südantlõhestava pilguga vaadanud oli.

Need tummad anuvad silmad ja vastu klaasust surutud nina kuulusid Karlale. Karlale, kes oli inimeste poole pöördunud viimases hädas. Karlale, kes teadis küll, et need seal teispool klaasi pole tema pärisinimesed, aga kõigist võimalikest ohtudest hoolimata oli sel hetkel võita tunduvalt rohkem kui kaotada. Isegi oma kassiuhkuse oli ta tol hetkel valmis toasooja ja toidu nimel ohtu seadma.

Majaperenaine ei osanud veel tol hetkel arvata, et Karla on nõnda meelekindel, aga ühtlasi ka nii meeleheitel, et jääbki verandale istuma. Sest maailmas polnud tol hetkel enam ühtegi kohta, kus Karlat oleks oodatud. Et nüüd ei jäänudki vaesel kassipoisil muud üle, kui ise ootama asuda. Kas parimat või halvimat. Loomulikult ei jätnud Karla paluv pilk pererahva südant külmaks ning kui oli ilmselgeks saanud, et see vapper kassipoiss nende verandalt kusagile minna ei kavatse, hakati talle hoidmiseks sooja kohta välja nuputama.

Nõnda juhtuski, et mõnda aega puhkab Karla oma rännakutest pere saunas. Ja teate, mis välja tuli? Et see vapper Sauna-Karla on ikka üks äraütlemata muhe ja sõbralik kassinoormees. Just täpselt selline, keda kindlasti kusagil mõni pere ootab. Isegi kui see pere veel ise seda ei tea, et nad Karlat ootavad. Kuna nad lihtsalt veel ei tea, et Karla on maailmas olemas.

Neil päevil on Karla ikka veel soojas saunas ja oma uut pärisperet ootab ta endise järjekindlusega. Loodame väga, et see jutt aitab Karla tulevasel pärisperel temast teada saada ja talle järele tulla. Sest Karla on ilus, lojaalne, sõbralik ja selles maailmas täiesti olemas!

 

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee